Makeup-favoritter: MACs Fluidline i Blacktrack

Dagens outfit: Jeg ELSKER mine nye strømpebukser!

118Sort kjole fra Gina Tricot, sort tank top under fra Only, sort cardi fra H&M, strømpebukser fra Lindex og sko fra Bianco

I dag fik jeg luftet mine nye strømpebukser, som jeg købte i Lindex, da jeg var i Malmø. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med crazy strømpebukser. Jeg går ikke i dem særligt ofte, men når humøret er til det, så er det altid sjovt at hoppe i et par sjove strømpebukser.

Disse er dog både crazy/quirky, men også underspillede og elegante – præcis som den Chanel-version, de er inspireret af. Når man ser dem forfra, ligner det helt almindelige, hudfarvede strømpebukser. Bagfra ligner det helt almindelige sorte – men fra siden ser ens ben bare helt utroligt slanke ud pga. den hudfarvede/sorte kombi. Et optisk bedrag, om man vil!
25Hvis du ikke har planer om at drage til Sverige foreløbigt, hvor du kan shoppe i Lindex, så har ASOS et lignende par strømpebukser til salg. Køb dem! Denne slags strømpebukser er intet mindre end fantastisk.
33(billede fra asos.com)

11 kommentarer

 • Åh, jeg så faktisk en pige i dag på gaden med samme slags strømper! Du ser fin ud i dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine strømpebukser er også ret nice – kan godt forstå du faldt for dem. Giver en smule … edge? (kan ikke lige huske det danske udtryk) til dit outfit, hvilket jeg synes er virkelig fedt. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yndigt alternativ til chanels strømper, nu hvor de er udsolgt i birger christensen!

  /gina
  http://www.ginajaueline.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er noget over dem… kunne jeg godt overveje at inverstere i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super-fede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @beam: Tak!
  @Patricia: Det er vist “kant” du leder efter? Det er ret ligetil 😉
  @Gina: Wow, er de udsolgt i Birger Christensen? Ved du, hvad prisen lå i?
  @Julie: Kan klart anbefale dig at investere i dem!
  @Anne Sofie: Tak!
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et fint outfit 🙂 Strømperne er virkelig fede, dem vil jeg også gerne eje! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Så er det jo bare om at klikke sig til dem hos ASOS 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg har, fortæller mig fra tid til anden, at hun synes, jeg følger trends noget hovedløst. Chanels tofarvede strømpebuker – så skal jeg have nogle lignende. Balmains nittede stiletter – jeg finder ikke hvile, før en vellignende version ligger og glitrer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Strømpebukser i alle afskygninger er sexede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: MACs Fluidline i Blacktrack