Malmøkøb

Makeup-favoritter: MAC Tinted Lip Conditioner SPF 15 i Fuchsia Fix

112
Der ligger fire læbepomader/læbestifte/lipgloss i min hverdagstaske, hvilket vækker hovedrysten hos mange. For har man virkelig brug for så mange læbeprodukter til hverdag? Ja, siger jeg! Man ved jo aldrig, hvilket humør man er i, eller hvilken tilstand ens læber er i den pågældende dag. Jeg joker også med, at man kan se, at jeg er en rigtig kvindemagasinsjournalist, fordi jeg har lige så mange læbestifte/lipgloss/læbepomader i min taske, som jeg har kuglepenne.

Den første af fire læbeprodukter er MACs Tinted Lip Conditioner SPF 15, som helt klart er det produkt, jeg bruger mest af de fire. Jeg købte den sidste forår, da historien om at håndværkere fik kræft i læberne, fordi de ikke brugte læbepomade med solfaktor i.

Udover at beskytte læberne mod solens farlige stråler, så holder den læberne bløde, og den giver også læberne en flot, naturlig farve. Og så har jeg fået at vide, at den smager af vanille…hvilket åbentbart er et hit!

Eneste kritikpunkt er, at den kommer i en bøtte, som man skal stikke sine bakteriefyldte fingre ned i for at få noget farve på læberne. Det havde være mere hensigtsmæssigt, og hygiejnisk, at den kom i stiftform. Men så må man jo bare afspritte sin bøtte grundigt engang i mellem…

Hvad er dit favoritprodukt til læberne?

23 kommentarer

 • Hahahaaa.. jeg kan aldrig finde mine kuglepenne. Jeg har to Lancôme Juicy Tubes (hindbær og karamel), en glimmeren fra bodyshop (den er amazing, bare ærgerligt at det var en limited edition, den løber jo tør før eller siden) og en lip balm fra Blistex. Kan være jeg skal checke MACs produkter ud. Godt indlæg, jeg troede, jeg var den eneste, der rendte rundt med 4 læbeprodukter på en gang. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  minted rose lip balm fra smith’s rosebud perfume co. er min favorit, helt klart! den er fantastisk, men lidt dyr.. anyways, jeg elsker din blog – læser den ca. hver dag (op til flere gange, for at tjekke om du har skrevet nye indlæg). ros til dig. og rigtig god idé, det med at “anbefale” make-up 🙂 super nice at læse om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har min rosebudssalve med mig altid, det kan jo simpelthen bruges til alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Line: Nej, du er ikke den eneste, der render rundt med enormt mange læbeprodukter i tasken 😉
  @louise: Tak, jeg har hørt godt om Rose Lip Balm fra Smiths, så det kunne være, jeg skulle prøve den ved lejlighed…Og tak for de søde ord 🙂
  @LostInHerDreams: Den lyder god…Hvad bruger du den ellers til udover på læberne?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eight hour er den bedste, selvom den lugter mærkeligt. den både blødgør og giver shine. og rosebud med jordbær-duft er også en farvorit.
  ellers har jeg også en biotherm læbepomade/lipgloss og en pink grape fruit lip butter fra the body shop med mig. dejligt at have noget at vælge i mellem 😉
  angående lostinherdreams’ indlæg: rosebud er vel lidt ligesom eight hour. til tør hud, neglebånd osv.

  ps jeg er også stor fan af din blog, hihi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Maria – Bruger den blandt andet til mine kinder (og øjenlåg) for at friske mit ansigt op i løbet af dagen så jeg ser lidt friskere ud, til mine neglebånd og til mine “tørre pletter” i ansigtet, som jeg har en tendens til at få (død irriterende at begynde at skalle midt i panden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beam

  Jeg er også en læbepomade/gloss/læbestift-pige, så jeg render også rundt med flere forskellige læbepomader etc. i tasken. Har også på arbejdet, badeværelser, kontoret herhjemme….jeg KAN bare ikke lide tørre læber! :o(
  Min egen favorit for tiden er MACs Lip conditioner i tube (den sølvfarvede). Har også et par stykker af dem i dåse, men synes ærligt talt det er irriterende at stikke sine fingre i (så det foregår med vatpinde! Haha!). Ellers bruger jeg Mentolatum inden jeg går i seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosenbudssalve! ;D
  Tak for en inspirerende blog, den er super god!(:

  -Claudia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosenbudssalve, den er fantastisk så længe den ikke bliver varm og flydende;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ups;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du er færdig med at vise alle dine yndlingsprodukter, kunne du så ikke vise hvordan du opbevarer al din make-up og den slags? Kan ikke huske om du allerede har lavet et indlæg om det engang, men det kunne være sjovt at se…

  /Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hvad er det, for en artikel?!
  Den læbepomade ser ellers lækker ud, den må prøves 🙂 jeg har altid Avene Cold Creme læbepomaden med mig, det er den bedste jeg nogensinde har prøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  jeg har lige købt “yes yes yes” læbepromaden fra the body shop. Den kan klart anbefales! den er i hvert fald et vidunder for mine læber. og udover det støtter den også en god sag. The body shop siger ja til sikker sex, og nej til HIV og AIDS.
  den har jeg med mig over alt nu.
  – Carina :)’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • patti

  hahah, du lyder som min veninde på gymnasiet. hun har ALTID en grøn harrods toilet taske med i skolen med 30 forskellige læbepomader, læbestifte og lipgloss ! alle kommer til hende hvis de får brug for noget mod tørrede læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @christina: Jeg har også 8 Hour cream – tuben er bare så stor, at jeg ikke kan have den med mig…
  @LostInHerDreams: Wow, den har jo mange anvendelsesmuligheder, så kunne detvære, at jeg skulle prøve den engang.
  @beam: Mentholatum…den brugte min mor altid på mig, da jeg var barn – den er go’!
  @Claudia: Tak for tippet – og tak for de søde ord!
  @Sophie: Jeg har allerede vist, hvordan jeg organiserer mit dullegrej her: https://modemedmere.dk/2008/10/03/hvordan-opbevarer-og-organiserer-du-dit-dullegrej/
  @Nana: Hvad er det for en artikel, du spørger ind til?
  @Carina: Det lyder godt, at yes yes yes-læbepomaden er god mod læber og til et godt formål.
  @patti: Wow, det lyder vildt! Jeg har trods alt kun 4 og ikke 30!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at købe en lige så fantastisk make-up pensel til produktet?

  Jeg synes tit at mine læber bliver for røde af natur, men har endnu ikke fundet noget til dem, som jeg virkelig ikke kan stoppe med at bruge. Jeg har en del læbestifter og lipgloss, som jeg godt kan lide, men ingen jeg rigtig bruger til hverdag. Jeg håber, at jeg en dag finder en yndlings læbestift eller læbepomad, som jeg ikke kan undvære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg bryder mig faktisk ikke om, at slæbe rundt på en pensel, når det bare er sådan en læbepomade…
  Og jeg håber, du en dag finder præcis det læbeprodukt for dig 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ikke, at produktet er plejende og fedende nok til mine tørre læber. Til det formål har jeg min lip balm fra MAC. Til kinderne er den til gengæld genial, og jeg bruger den stort set hver dag til at give lidt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak. Nej, det er også ret besværlig. Der burde følge et lille spejl og en lille pensel med i alt slags make-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det burde der 🙂 Men jeg har nu altid et lille lommespejl med i tasken…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej …
  jeg elsker også læbepomader, jeg er en slags samler 🙂 jeg har 44 ! 🙂 jeg bruger dem alle samen hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Wow. Det var alligevel imponerende! 44 – og du bruger dem alle sammen! Jeg tror, jeg har ti, men jeg bruger langt fra alle sammen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] svært glad for. Til læberne bruger jeg MACs Tinted Lip Conditioner SPF 15, som jeg har skrevet om her. Håret bliver sprayet med Redken’s UV Rescue Daily Sun Milk med SPF 12. Den fugter håret […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmøkøb