Dagens outfit: Afslappet mandag

MAC Fix+ Rose – hvad gør den?

129Nogle af jer har spurgt mere ind til MACs Fix+ Rose, som jeg købte den anden dag. Jeg kom i tanke om, at det var en omtale af produktet i denne uges ALT for damerne, der gav mig lyst til at købe produktet – og det forklarer også meget fint, hvad produktet kan…

Men nu må vi se, hvordan produktet fungerer for mig. Jeg skal nok skrive en anmeldelse af sprayen, når jeg har fået den brugt i et stykke tid. I mellemtiden kan I jo læse anmeldelserne hos MakeupAlley 🙂

(billeder fra ALT for damerne nr. 21 2009)

8 kommentarer

 • Jeanette

  Har den selv – og bruger den både over make up men også ovenpå min natcreme – det er himmelsk inden man lukker sine små blå ;o)

  Kh
  Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, det lyder da som et mirakelmiddel! Har endnu ikke brugt min nok til at kunne bedømme den…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt fantastisk til lige at give det sidste touch. Man skal bare passe på, ikke at spraye for tæt på, så strålen bliver kraftig, så har man nemlig løbende mascara over det hele 😛

  Hilsen Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha! Ja, det kan jeg forestille mig…Ellers skulle man måske slå over på en vandfast 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] anmeldelse af MAC’s Fix+ Rose, som jeg købte helt tilbage i maj måned. Allerede nu kan jeg sige, at jeg er helt vild med den! Bruger den hver dag – og det er en ren dans […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] elskede Fix+ Rose synger på sidste vers, og fordi den er limited edition nåede jeg selvfølgelig ikke at få en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at jeg er helt vild med MAC’s ansigtsspray Fix+? Kærligheden startede efter at have læst denne omtale af Fix+ Rose i ALT for damerne, og jeg ilede derefter ud og sikrede mig en flaske. Fix+ kan bruges […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at jeg er helt vild med MAC’s ansigtsspray Fix+? Kærligheden startede efter at have læst denne omtale af Fix+ Rose i ALT for damerne, og jeg ilede derefter ud og sikrede mig en flaske. Fix+ kan bruges […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Afslappet mandag