Søndagssang: Goo Goo Dolls - Black Baloon

Dagens outfit: Busy, busy!

127
Grå tee fra Acne, halskæde fra H&M, jeans fra Cheap Monday, flats fra H&M

Jeg har præcis en måned tilbage på ALT for damerne, og ih altså, hvor bliver jeg ked af at stoppe der! Men når solen skinner som i dag, så ville jeg lidt ønske, at jeg var velsignet med unis to en halv måned lange ferie…

Min ældste lillesøster synes, at der har været lidt stille her på bloggen, men hun kunne jo også godt regne ud, at det er fordi, jeg gerne vil ud i solskinnet med hr. kæreste.

De, der kender mig, ved, at jeg altid render rundt med en kæmpe oppakning, fordi jeg som en anden nomade tilbringer tid hos mig selv og hos hr. kæreste – og når vejret er, som det er nu, så er det svært at se sommerlig ud, når man troede, at det grå vejr fortsatte lidt endnu!

Jeg må pakke en nederdel eller et par shorts næste gang…Og jeg kan vel ikke være den eneste med nomade-problemet…Er der nogen, der har gode pakketips?

Og et STORT TILLYKKE til mine to søstre, der er blevet studenter i dag!

5 kommentarer

 • Jeg lever også nomadelivet – jeg har hapset et par hylder i min kærestes skab, hvor jeg har dubletter af basistøj liggende.. et par sorte kjoler, nederdele, nylons, undertøj og det nødvendige make-up (krise i starten af vores forhold, da jeg ikke havde øjenbrynsblyant liggende fast her, og måtte gå hjem uden øjenbryn – jeg har sort hår og helt lyse øjnbryn, not so nice heh). Det smarte mht. tøjet er, at man jo lægger det man havde på dagen i forvejen til vask næste dag og tager noget fra hylden på – næste gang man kommer er det fra sidst vasket (eller.. man har selv vasket det her) og ligger klar.. således kommer der også lidt rotation indover 🙂

  Med disse tips (og en stor birger-taske til resten af de ting,man ikke kan leve uden, men ikke har to af) fungerer det for mig, så er der bare den der rodløsheds-fornemmelse man tit får tilbage. Dén har jeg desværre ingen tips til hehe…

  /Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh hvor jeg dog bare kender det med nomade-livet, specielt fordi vi altid er hos min kæreste. Jeg plejer at pakke MEGET + at slæbe ting over til ham løbende, og så er kjoler altid et hit, da man jo lige kan smide et par tights under hvis det er koldt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Stumtjeneren: Tak for tips! Hr. kæreste har også tilbudt en hylde i hans skab, men jeg er simpelthen så dårlig til at bestemme mig for, hvad jeg vil have liggende. Jeg klæder mig meget efter mit humør, og vil meget gerne have noget at vælge i mellem, så om morgenen ender jeg garanteret med at ville have det på, som ligger det andet sted, end hvor jeg er!
  Jeg har skam dog lidt dobbelt-op liggende…En hårtørrer var noget af det første!
  @Betina: Vi er også for det meste hos hr. kæreste…Så det er også ALTID mig, der slæber frem og tilbage. God idé med at have kjoler liggende!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg plejer at pakke kjoler! Har simpelthen købt nogle til formålet. Små stramme sorte kjoler og et par nylons fylder ingenting i tasken.
  Og slæber alligevel rundt på min makeup, og så har jeg købt en rejsetandbørste, som ligger i makeup pungen hele tiden .. Håret sætter jeg bare op i en knold hvis det er for umuligt. 🙂

  Ellers bruger jeg samme størrelse tøj som min kæreste. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Næste gang jeg er hos hr. kæreste, lægger jeg en kjole eller to 🙂 Og min tandbørste er der fast 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Goo Goo Dolls - Black Baloon