Dagens outfit: Sommer og sol

Laber neglelak

Chanels it-neglelak for denne sæson, Orange Fizz, er noget nær umulig at opstøve i København (jeg ved ikke, hvordan det ser ud i resten af landet?).

Mangen en modeblogger taster sikkert også løs på tastaturet med fashionable fingre – tjek selv hos bl.a. Charlotte D, Merete fra Velvet Snow, Amalie, Tina fra Tinas ting, Natassia/Miss Bailey, Nana fra Nanas rum – jeg kunne blive ved!
28
Jeg vil nu også slå et slag for Dior, der laver ligeså labre (og dyre) neglelakker som Chanel. Hos Acie faldt jeg for farven Bubble Gum, der er en perfekt farve til sommer. Afhængig af lyset går farven fra at være skrigpink til orange over koral til en art mørk rød.
138
Jeg ved ikke, om Diors neglelak er ligeså udsolgt som Chanels, men nu er tippet i hvert fald givet videre!

11 kommentarer

 • hejsa,
  jeg har selv købt min i Matas for 5 dage siden, men har hørt fra Magasin at den har været udsolgt længe. Jeg fik den dog til min fødselsdag i lørdags og den har jeg netop igår returneret til Matas i Rødovre centeret. Så de har ihvertfald en der, hvis man er hurtig og endnu ikke solgt 🙂
  Jeg byttede den til en topcoater fra Dior til at putte over den, og den gør virkelig underværker.
  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, tak for tippet! Er det Orange Fizz eller Bubble Gum, du mener? Det fremgår ikke helt præcist af din kommentar 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er Chanel Orange fizz.
  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Orange Fizz var i Matas på Nørrebrogade i forgårs (den har ellers ikke været der længe). De havde også Miami Peach (og det havde de også i Matas på Hovedbanegården i søndags). Måske der er kommet nye leveringer eller noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja

  Hvor er nederste billede fra? er virkelig vil dmed ringen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @anne: Tak for tippet!
  @tanja: Billedet har jeg selv taget 🙂 Det er mine fingre og min ring – jeg har blogget om den her: https://modemedmere.dk/2009/05/31/dyreringe/
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice colour!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har selv dior bubble gum, og den er jeg rigtig glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Miss V: Tak!
  @Pernille: Jeg er også rigtig glad for min 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  jeg købte min Orange Fizz i Esthetique i Roskilde for en uges tid siden 🙂 hehe. når man nu alligevel sku på Roskilde Festival..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, ens negle skal da også være lækre, selvom man skulle på Roskilde 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sommer og sol