Leggings med et quiltet twist

Casual rhinsten

18
Pernille har lavet noget fantastisk trendspotting, som jeg vil spinde lidt videre på: Kombinationen mellem casual toppe og blingede rhinstens-halskæder.

Jeg har selv før kombineret en rhinstenshalskæde med en grå sweatshirt, og jeg synes, det giver en virkelig cool kontrast mellem det ultmativt afslappede og det mere blingede.

Mary-Kate Olsen har praktiseret kombinationen for flere år siden (billederne er fra 2006), mens bloggeren Rumi fra fashiontoast og modellen Amber Valletta for nyligt har været eksponenter for looket.

De stilfulde kvinder viser, at en rhinstenshalskæde matcher perfekt til en vintage tee, oversize tank top eller den lille sorte kjole.
21
På aw09-catwalksene lod Vera Wang og Bottega Veneta rhinstenene glimte mod afdæmpede efterårsfarver som støvet rosa og grå, og jeg tror også, at de glimtende halskæder kan være cool mod mere matte materialer som ruskind og velour, som er to af sæsonens populære materialer.
31
Jeg har fundet lidt eksempler på rhinstenshalskæder frem – lige fra luksus smykkedesigner Tom Binns til Friis & Co. og Forever 21, hvor de fleste budgetmæssigt nok kan være med.

Men de bedste steder at finde rhinstenshalkæder er sikkert i (bedste)mors smykkeskrin, på loppemarkeder eller på eBay.

(billeder fra style.com, forever21.com, tombinnsdesign.com, friis-co.dk, fashiontoast.com, fashionbyfrium.com, thefashionspot.com og olsen-fan.net)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leggings med et quiltet twist