Olivia og Mary-Kate er løse på tråden i Topshop

Dagens outfit: Forårstorsdag og casual Friday

120Torsdag: Blomstret 2nd hand skjorte købt i Weekday, mørkegrå tank top fra By Malene Birger, prikket og pink silketørklæde brugt som bælte fra Bianco Gear, sorte jeans og sko fra H&M.
26I dag: Grå trøje fra American Apparel, halskæde fra Pilgrim, blå jeans fra Cheap Monday, grå sokker fra og sko fra  H&M.
34
Jeg har lige købe den famøse grå Triblend Pullover fra American Apparel, som blandt andet er blevet set på Olsen-tvilingerne. Normalt er jeg en xs/s, men jeg har bestilt den i m, og det er helt perfekt slouchy og oversize! Den er jeg sikker på, at jeg kommer til at gå rigtigt meget med.

For at det ikke blev for casual, dressede jeg outfittet op med en halskæde fra Pilgrim. Jeg synes, det er en cool kontrast mellem noget blinget og den afslappede, grå trøje.

Men nu skal jeg skifte til noget, der er alt andet end casual. Jeg skal nemlig til kæmpefest i aften, hvor landets tre journalistuddannelser uddeler pris til en studerende, der har bedrevet noget opsigtsvækkende journalistik…

Go’ fredag til alle!

11 kommentarer

 • Lyssie

  Ihh.. jeg sad lige og tænkte, nej hvor er den fin den grå trøje, hvor mon jeg får fingre i den henne, og ser så er det den samme som jeg netop har bestilt hos AA, bare med V-hals 🙂
  Men dejligt at se den lidt mere “live” end på hjemmesiden, det er aldrig til at blive klog på deres str. Har osse bestilt M, håber den er ligeså “slouchy” på mig, selvom jeg normalt bruger 36 og ikke 34 som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • patti

  god fredag til dig 🙂
  elsker den grå trøje. den ser altså dejlig ud. fedt at du har valgt den i m , så den sidder lidt løst (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Lyssie: Glæd dig til den kommer. Den er så behagelig at have på – og samtidig slouchy chic.
  @patti: God fredag til dig også. Jeg er også glad for, at jeg endte med en m. Jeg sad i lang tid og overvejede størrelsen.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du klippet en hel masse af dit hår eller sidder det bare på en anderledes måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg har fået klippet mit hår – og ja, der er røget en del 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig fint ud til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bel

  er den tredje journalistuddannelse ruc?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Tina: Tak!
  @bel: Ja, der er den på DJH, den på SDU (hvor jeg går), og så er der den i RUC.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bel

  ok! tak for svar! ville nemlig lige høre, idet jeg selv skal til optagelse på sdu og djh her i løbet af de næste uger .. og ville sikre mig at jeg ikke havde overset en journalistuddannelse et sted 🙂 Og undskyld den noget sparsomme kommentar – vil selvfølgelig lige tilføje at outfittet i indlægget er super samt tak for en generelt fantastisk blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Held og lykke! Jeg håber, du kommer ind – helst på SDU, for det er jo det bedste sted 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lidt videre på: Kombinationen mellem casual toppe og blingede rhinstens-halskæder. Jeg har selv før kombineret en rhinstenshalskæde med en grå sweatshirt, og jeg synes, det giver en virkelig cool […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olivia og Mary-Kate er løse på tråden i Topshop