Danmarks næste Top Model

Aussie again

Som I måske kan se ude til højre –>, så er der en nedtælling i gang. Det er fordi jeg igen i samarbejde med Aussie giver 100 heldige læsere muligheden for at prøve deres lækre, nye hårkur. Der var et lignende tiltag i februar, og trods lidt tekniske problemer, var det så populært, at vi gentager succesen 🙂

Denne gang er det hårkuren 3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment, du kan få fingre i. Jeg er virkelig vild med Aussies tre minutters koncept, for jeg er ikke altid én, der er tålmodig nok til at vente på hårmirakler.

Jeg har selv haft mulighed for at teste hårkuren, og selvom mit hår hverken har tendens til at kruse, være flyvsk eller elektrisk, så plejer det stadig håret, så det ser sundt og skinnende ud. Og så er flasken finurlig og duften dejlig!

Så tjek endelig tilbage, hvis du vil have fingre i en lækker (og gratis) hårkur til at pleje det (måske) vintertrætte hår!

8 kommentarer

 • Nana

  Hej, den vil jeg da super gerne prøve -men hvordan er det man melder sig ind i kampen for den, det fangede jeg ikke lige:-) VH Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej,
  Når tiden er udløbet, skulle der gerne dukke en formular op på sitet…Eller også kan du trykke på banneret, når tiden er udløbet. Så udfylder du en formular, og så får du den tilsendt 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig allerede. Jeg elsker Aussies produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet. Det var jo dig, der i sin tid lokkede mig i Aussie-fælden. Og jeg ER kommet mig over bubblegum duften. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er godt at høre, at der stadig er interesse for Aussie 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Dejligt produkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nemlig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I starten af december gav jeg i samarbejde med shampo-mærket Aussie 100 hårkure væk, og det tog I godt imod, for de blev hurtigt revet væk. Jeg har fået en del mails og kommentarer med spørgsmål om, hvornår I mon modtager hårkuren – og jeg kan godt forstå, I er utålmodige (det er jeg godt nok også ved at blive). Jeg har skrevet til pr-firmaet, som står for at sende hårkurene ud (rent logistisk har jeg nemlig ikke selv ressourcer til at shippe 100 hårkure afsted), og de lover at give mig besked, så snart de er sendt afsted – så det er ikke fordi, de har glemt det! Jeg håber, I kan være tålmodige lidt endnu – og jeg skal nok give besked, når jeg hører nærmere fra pr-firmaet. (billede fra aussiehaircare.co.uk) Indsendt af modemedmere kl. 7:30 | Ingen kommentarer Etiketter: Aussie […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks næste Top Model