Malmø here we come

Det stribede Vila-vidunder

119
Så er alle gaver i hus, og jeg sidder hjemme hos mine forældre i Svendborg, hvor sneen dækker landskabet, og der dufter himmelsk af ovnstegt gås i hele huset. Min mor skal nemlig desværre arbejde både lillejuleaften og juleaften i år, så vi får noget god julemad i dag, men venter til juleaften med at åbne gaverne.

Selvom min mor desværre skal arbejde, bliver det dog nogle fantastiske juledage! I morgen skal vi over til min moster og hendes familie og fejre lillejuleaften, og juleaften bliver vi 17 mennesker hos os, fordi vi får besøg af familie fra Jylland og Frankrig.

Jeg har shoppet gaver i både København, Malmø og Svendborg, og jeg stoppede forbi den lokale Vila-forretning i min hjemby, fordi jeg gerne ville have fingre i en skøn stribet pailletsag, som jeg har set Trine vise frem.

Jeg elsker både striber og pailletter, og trøjen minder om en Balmain-kreation fra aw09, som jeg forelskede mig i lige så snart jeg så den på catwalken tilbage i marts.

Desværre havde de den ikke i min størrelse, men jeg så hos Style Conscious, at man kan købe den hos nelly.com, hvor de har den i min størrelse. Hvis bare jeg ikke havde brugt alle min penge på julegaver 🙁

7 kommentarer

 • Maria

  På dit billede ser den super fin ud, men på Nelly ser den MEGET skinnende og plasticagtigt ud – hvilket billede vil du mene kommer tættest på virkeligheden?Desuden ser den ret stor ud i størrelsen – er den det?

  Glædelig jul…fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad kostede den??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Billeder driller, men jeg synes, den er fin i kvaliteten, så den er svarer nok meget godt til mine billeder 🙂 Jeg prøvede den ikke, da den ikke var der i min størrelse, men den er nok ret stor i størrelsen, men det er vist meningen, den skal være oversize…
  @alberte skronski: Fik ikke fat i prisen i forretningen, men den koster 310 kroner på nelly.com
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Den koster 350kr i butikken. Jeg har prøvet den (og købt den) og den virker normal i størrelsen.

  Dog kan man ane skulderpuderne igennem stoffet og derfor har jeg pillet dem ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for nærmere info!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fed den bluse, så den på Camille fra clamour for glamour, og det er netp fedt at den sidder løst.. Så det ike bliver for fint med alle de palietter.. Den er også flot i den sorte..

  God jul..

  //Ditte – GlimmerGlam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeps, kan også godt li’, at den er lidt oversize.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmø here we come