Topshop er løs på tråden

Dagens outfit: Vila-kjole i ny kombi


Sort cardi fra H&M, blomstret kjole fra genbrug, sort kjole fra Vila, grå, ribbede strømpebukser og pink pumps fra H&M
Jeg er virkelig glad for min kjole fra Vila, som jeg emergency-shoppede til ALT for damerne LIVE. Det er faktisk to kjoler i én, så idag brugte jeg kun den sorte, halvgennemsigtige overkjole med min trofaste blomstrede kjole under.

Det er skønt at have weekend! Havde en meget hård dag på arbejdet, for vil skulle lave is-test 🙂 Puha, jeg tror, det er første gang, at jeg kan sige, at jeg har fået rigeligt med is…I aften står den på X-faktor, og så vil jeg se, om jeg kan nå til Dansk Fashion Outlet i Øksnehallen i morgen – selvom jeg godt nok ikke burde shoppe mere…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topshop er løs på tråden