MIA

Nyder ferien…

121
Jeg stikker lige hovedet ind for at sige hej 🙂 Idag kom min ældste lillesøster til København, og vi tog ud for at udsalgsshoppe. Jeg blev desværre ikke fristet af noget…Meget mystisk!

På vej hjem var planen at stoppe forbi min favorit vietnamesiske restaurant Saigon i Sølvgade, men på vej derhen opdagede vi, at Nagoya Running Sushi lige har åbnet ved siden af. De havde et åbningstilbud på 139 kroner all-you-can-eat af sushi og kinesisk mad og med frugt til dessert! Og så kørte alle retterne rundt på sådan et bånd, så man kunne vælge lige præcis det, man havde lyst til! Smart!

Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvad jeg skal have på nytårsaften, og så skal jeg på hovedet i seng, for jeg har en lang dag i morgen! Skal op i morgen tidlig og på den vietnamesiske ambassade. Mine forældre skal til Vietnam i februar, og jeg har lovet at aflevere papirer, så de kan få lavet visa. Så skal jeg hjem og købe det sidste ind og hente mine ting, før jeg header til Amager, hvor jeg skal fejre nytår.

Vi skal have lækker, lækker mad! Jeg har ansvaret for amuse bouche, som er et fancy ord for en slags hors d’oeuvres. Min amuse bouche er en trio af skaldyr: En kammusling viklet i pancetta med rosmarinkvist, en sprødstegt wontonskål med asiatisk krabbesalat og blåmuslinger med citrongræs og chili på brød.

For tiden er jeg vist mere foodie end fashionista 😉

Godt nytår til alle – pas på jer selv og hinanden!

5 kommentarer

 • tinetush

  Åh Vietnam er fantastisk… – Det samme er maden, og deres kaffe. Mums.
  Har i været der før?
  Var der selv i 5 uger i sommerferien… Så hvis dine forældre skulle have brug for nogle anbefalinger kan jeg sikkert godt støve nogen op. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tak og i lige måde – håber at du får et fantastisk 2010 (:
  http://www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @tinetush: Mine forældre er oprindeligt fra Vietnam, så jeg tror ikke, de får brug for rejsetips 😉 Og jeg tror, at hemmeligheden bag kaffen er kondenseret mælk 😉
  @simone: Tak og i lige måde!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinetush

  Haha nej nok ikke…
  Ja, det tror jeg på.. det smager ihvertfald skønt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, normalt er jeg ikke til mælk i kaffen, men i ny og næ kan jeg da godt drikke kaffe med kondenseret mælk. Især når jeg er hjemme hos mine forældre, for sådan drikker min far sin kaffe 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIA