Jeg er ét stort smil...

Aussie-update

15
I starten af december gav jeg i samarbejde med shampo-mærket Aussie 100 hårkure væk, og det tog I godt imod, for de blev hurtigt revet væk.

Jeg har fået en del mails og kommentarer med spørgsmål om, hvornår I mon modtager hårkuren – og jeg kan godt forstå, I er utålmodige (det er jeg godt nok også ved at blive).

Jeg har skrevet til pr-firmaet, som står for at sende hårkurene ud (rent logistisk har jeg nemlig ikke selv ressourcer til at shippe 100 hårkure afsted), og de lover at give mig besked, så snart de er sendt afsted – så det er ikke fordi, de har glemt det!

Jeg håber, I kan være tålmodige lidt endnu – og jeg skal nok give besked, når jeg hører nærmere fra pr-firmaet.

(billede fra aussiehaircare.co.uk)

5 kommentarer

 • Det var en dejlig opdatering synes jeg.
  Har på det seneste undret mig mere og mere over hvornår den mon ville dumpe igennem brevsprækken, men tænkte at med den slags ting tager det sikkert sin tid. Og hey, jeg venter gerne – har jo trods alt en helt gratis og efter sigende god hårkur i vente! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for info!

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hejsa 🙂
  Jeg var en af de heldige der nåede at hapse en hårkur, og jeg har faktisk undret mig over hvornår den ville komme… Men jeg kan se at der er håb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alletiders. Tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tålmodigheden, alle sammen 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ét stort smil...