Mere diskret statement halskæde

Strømper ala Miu Miu fra Gina Tricot


Lige siden Alexa Chung smed ovenstående billede på Twitter med kommentaren “Congrats Miu Miu, you’ve created the perfect shoe”, er blogosfæren blevet oversvømmet af indlæg med Miu Miu’s platformssandaler med print.

Skoene synes at dele vandene: Enten er de tudegrimme og alt for meget – eller også er de gudeskønne og alt for meget.

Er du faldet for det skønne svaleprint, men har du ikke lige moneterne til Miu Miu, så har Gina Tricot et par ferkensfarvede strømper med sort svaleprint. Jeg kender ikke den præcise pris, men plejer Gina T’s sokker ikke at ligge på en 30-40 kroner?

Sokkerne er jo oplagte at bruge i sandaler, som Carolina fra Fifth Opinion gør det på billedet nedenunder.

(billeder fra flyingsaucer.typepad.com og fifthopinion.wordpress.com)

8 kommentarer

 • Rikke

  Hej Maria

  Beklager, at jeg skriver her, men jeg kunne ikke umiddelbart finde din mailadresse. Jeg vil høre, om du vil gøre mig den tjeneste at poste et link til en spørgeskema om modeblogs, jeg skal bruge i forbindelse med min bacheloropgave, på din blog?
  Du kan evt. skrive til min mail, så jeg kan sende linket og uddybe om opgaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint tip! Tak for det 🙂
  Synes i øvrigt skoene er rimelig fantastiske! Har aldrig selv haft Miu Miu sko, men har hørt at de skulle være rimelig onde ved fødderne! Noget med at lide for skønheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Rikke: Sender dig en mail…
  @young: Jeg har heller aldrig ejet et par Miu Miu-sko, men decideret onde ved fødderne, ved jeg ikke, om de er.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] stoppede lige forbi Gina Tricot og købte de Miu Miu-agtige strømper, som jeg bloggede om her. De koster kun 29 kroner, og så får du endda også et sort par med! Indsendt af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] stoppede lige forbi Gina Tricot og købte de Miu Miu-agtige strømper, som jeg bloggede om her. De koster kun 29 kroner, og så får du endda også et sort par […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Miu’s glitrende strømper, og denne sæson er det jo ingen hemmelighed, at jeg er faldet for Miu Miu’s svaleprint. Cocorosa har diy’et et par geniale strømpebukser, der kombinerer glitter og svaler, og du […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, jeg kan slet ikke se billederne. Er mest interesseret i sokkerne. Du skriver at de er med svaleprint. Kender du et sted man kan se billeder af dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, billederne er desværre forsvundet under et serverflyt 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere diskret statement halskæde