Cool, Nicole!

Kattekjolen…


Lige et billede fra Zara’s lookbook af den fine kattekjole – yndigt stylet med en krave og clogs…

Charlotte har købt kjolen og oplyser, at den koster 199 kroner – og den er ret stor i størrelsen! Det er jo ikke så godt for mig, der i forvejen er en xs… Men jeg må vente med at fælde endelig dom, til jeg (forhåbentligt) finder den, når jeg tager til Spanien i næste uge…

(billede fra studdedhearts.blogspot.com)

7 kommentarer

 • Michelle

  Hvor skal du hen i Spanien? 🙂 Jeg tager nemlig selv til Madrid på lørdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg skal til Barcelona, men vi lejer en bil, så det bliver nok til en tur langs kysten til Lloret de Mar også (:
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nok med at kjolen med katteprint er blevet umådeligt populær, så er det også blevet ret udbredt at style den med en skjorte […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til cirka 560 kroner (fås også i to andre farvekombinationer her og her). Jeg synes, at kattekjolen fra Zara og svaletoppen fra Gina Tricot er meget fine – men disse to ovenstående eksemplarer er efter […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du – som mig – ikke nåede at få fat i Zara’s kattekjole, så er der et fin alternativ fra Dorothy Perkins. Og så er den endda sat ned fra godt 300 kr. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er umanerligt populært denne sæson. Stærkt ført an af Miu Miu har både Zara og Miss Selfridge spyttet budgetvenligt katteprint på gaden. Nu er ASOS også på banen med et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] katteprint, som jeg fandt i en random no brand-butik på Oxford Street. Nu fik jeg ikke fingre i den famøse kattekjole fra Zara, men denne er faktisk et endnu bedre alternativ, synes jeg. Fra afstand ligner printet nemlig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool, Nicole!