Mere MAC-neglelak

En stribet bikini

12
Nu har jeg jo før sagt, at jeg ikke er sådan én, der køber flere nye bikinier hver sæson, og at jeg hellere slider dem op, som jeg har i forvejen…Og jeg har jo været så dristig at købe en ny bikini i år, selvom de mange jeg har ikke er deciderede slidte…

Og så er det, at jeg falder over denne lækre bikini fra Topshop, mens jeg klikker lidt rundt henne hos Costume…Den er stribet, det er en bandeau-model, som er perfekt til min stolte a-skål – den er bare mig! Men nu har jeg jo så mange bikinier i forvejen, så kan det betale sig at smide ca. 220 kroner efter den?

(billede fra topshop.com)

3 kommentarer

 • Selv køber jeg mindst én ny bikini hver sæson, det kan anbefales 🙂 Jeg kan godt lide at have mange at vælge mellem 🙂 Den stribede her er jo også ret enkel, så den kunne jo blive en klassiker? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej!
  Jeg har den i sort og i den stribede, du viser her.
  Jeg er rigtig glad for dem – de sidder rigtig godt og er god kvalitet.
  Absolut pengene værd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Johanna: Usj, hvor du lokker!
  @Emma: Tak for tippet – det gør det ikke nemmere at modstå fristelsen.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere MAC-neglelak