Chanel negler den gang på gang

Halloween surprise

Photobucket
Nu har I været så søde at dele dejlige overraskelses-oplevelser her på bloggen, så må jeg vel også hoste op med én?

Hr. kæreste er travlt optaget af sin Halloween-fest, der løber af stablen på lørdag. Han har siddet og skåret invitationer ud i hånden, og de er rigtigt fine med pop up-effekt, græskar med forskellige grimasser, Labolina-spøgelse og blodpøl.

Jeg så alle invitationerne linet up hjemme hos ham, så de var klar til at blive sendt afsted… Men (påstod han!) han have ikke lavet en til mig, da han var løbet tør for karton. Der var min skuffelse vist ikke til skjule – jeg ville også have fint kort!

Men da jeg kommer hjem til min postkasse på Nørrebro, så ligger der til min overraskelse et fint Halloween-kort. Med græskar med hjertøjne og det hele <3

Photobucket

7 kommentarer

 • Sød overraskelse og hvor er det fint, det havde min mand ALDRIG kunne lave!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det er et super fint kort – du er en heldig pige 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅÅrrhh hvad, hvor er de fine!! Ham Hr. Kæreste er dygtig :nikker: God fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor fint og kreativt! 😀
  Det er sjældent man ser mænd + drenge sidde og være så kreative, uden det ligner… lort. Så respekt til ham! Det er for sejt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Guapizimo: Men jeg er sikker på, at din mand så gør andre søde ting 😉
  @Maj: Tak! Ja, jeg føler mig også rigtig heldig 🙂
  @Helene: Han er super dygtig. Og det bliver med garanti en go’ fest 🙂
  @Frederikke: Jeg synes nu, at hankønnet kan være ret så kreative! Han er i hvert fald den af os to, der er mest kreativ… I hvert fald, når det kommer til at tegne, klippe og klistre og bruge hænderne generelt. Det skal nok også lige siges, at han har en BA i arkitektur og pt. læser til snedker… Jeg er nok mere kreativ med ord, men jeg er jo også journalist.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel negler den gang på gang