Rock ‘n’ ruffle Richards-søstre

Trick or treat?

Photobucket
Skittles i 4 varianter: Wild Berry, Sour, Original og Crazy Cores.

Jeg vælger da helt klart treat! Alle disse godter er mit bidrag til hr. kærestes Halloween-fest i aften, mens han står for maden, bl.a. pumpkin pie…

Photobucket
Kæmpeedderkopper og rotter i vingummi, flagermus, orme og kranier.

Jeg har købt det hele i Sukkertoppen på Nørrebrogade – et farligt sted!

9 kommentarer

 • Lise Joergensen

  synes meget godt om! isaer skittles..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeeeelsker de originale Skittles! Vidste faktisk slet ikke at man kunne få dem herhjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Det ser da super lækkert ud – og det er jo altid godt med en undskyldning for at spise slik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej hvor vildt! Jeg har aldrig nogensinde troet, at man kunne købe Skittles i Danmark! Mange tak.
  Har du adressen? -Så skal der gufles . 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak, ak, ak – hvem der dog bare stadig boede på Nørrebro og ku’ få fingrene i den slags Halloween-slik…jeg er også til treat, men hos mig blev det til almindelige choko-barer og ingen rottevingummier. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa. Du har altså en af de fedeste blogge jeg længe har set. Følger 100%! Vil du ikke være sød at kigge forbi min venindes og min blog, og smidde en kommentar, måske følge? Det ville betyde SÅ meget!

  Knus http://anotherfuckingfashionblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser din blog hver eneste dag, og den redder tit min kedsomhed, haha. Vær sød at kigge forbi min venindes og min blog, så er du den bedste! Det ville være rart hvis du også smed en kommentar, og måske fulgte? Kram fra http://anotherfuckingfashionblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :græderafglæde: Maria mener du at man kan få Skittles på Nørrebro? Jeg skal så meget købe hele deres beholdning, I<3Skittles. De bliver altid slæbt hjem i stor stil, når jeg finder dem, dejligt hvis man kan nøjes med at svinge cyklen til Nørrebro, WEEEEE!! Hvor på Nørrebrogade ligger Sukkertoppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej alle,
  Ja, man kan sagtens få Skittles. Synes mest, man har held i indvandrer-bikse.

  Sukkertoppen ligger i starten af Nørrebrogade på højre hånd, hvis man kommer fra Dronning Lousises Bro. I stykket mellem lyskrydset ved Fælledvej og krydset ved Elmegade.

  Jeg har også engang fundet Skittles i en kiosk på Fisketorvet.

  Ellers kan Skittles købes på nettet her:
  http://www.foodfromhome.dk/group.asp?group=81&sort=&page=3

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock ‘n’ ruffle Richards-søstre