Up and running again

Detaljer med tyl

Cardigan fra Uniqlo, tee fra LanvinxH&M og nederdel fra Vero Moda.

Jeg har lånt ovenstående billede af Kia, der har snappet et fint detaljebillede af mit outfit, som jeg havde på til bloggerhygge hos Friis & Co. Hver gang, jeg viser denne nederdel på bloggen, bliver jeg spurgt, om den stadig kan fås, og det kan den desværre ikke. Jeg købte den sidste år på udsalg… Men man kan vel håbe, at der snart dukker noget lignende op?

(billede fierceogfattig.dk)

7 kommentarer

 • Den er så fin din tee fra lanvin. Ville gerne selv have noget, men håber og venter om det ikke kommer på udsalg. December er dyr, når man har en stor familie hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg håber for dig, at noget LanvinxH&M kommer på udsalg… Selvom det ville være ret bittert for mig, hvis det blev lige præcis denne tee 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også bare virkelig fin! Måske Vero Moda læser med på bloggen og finder ud af, at de bliver nødt til at lave den igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, vi må håbe, at VM relancerer nederdelen efter dette indlæg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Viktoria

  Ja, det er da til at forstå, hvorfor folk spørger til den nederdel, den er bare fin! – Og t-shirten er da heller ikke værst… 😉 Nice outfit, thumbs up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det er mørkt og gråt udenfor… Men jeg håber, I kan ane, at den sorte nederdel er draperet. Jeg har præcis den samme i blå, så der er det måske nemmere at tyde draperingerne Kategori: OUTFIT Tags:OUTFIT 0 I […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up and running again