Ferskensuppe med rejer og karry

Er du klar til “Mimosa” fra Chanel?

Ligesom jeg efter dette indlæg er begyndt at crave gul neglelak på mine (kommende) sommerbrune fingre og tæer, så læser jeg hos karlasugar.net, at Chanel lancerer en gul neglelak i deres sommerkollektion!

“Mimosa” hedder lakken – højst sandsynligt inspireret af brunch-drinken, der består af champagne og appelsinjuice – og lakfarven er beskrevet som citrongul.

Det lyder jo meget lovende, men jeg er i tvivl om, om jeg vil gul meget, at jeg vil betale Chanel-pris for det? Billigere mærker som Depend, China Glaze og Essie ligger alle inde med gule nuancer…

Hvad siger I: Hopper I på gul neglelak til sommer? Og hvis ja, bliver den så fra Chanel?

(billeder fra karlasugar.net)

33 kommentarer

 • MAJ

  Nøøøj, den er pæn. Har ellers lovet mig selv, at jeg ikke ville købe flere fra chanel. Deres holdbarhed er bare ikke fantastisk- i hvert fald ikke på mig. Og det irriterer mig at skulle skifte hver anden dag.
  Mit eneste problem er nok bare, at jeg ikke synes, at de andre firmaer laver farverne HELT så fine. Chanel rammer bare lige den rigtige nuance af shine og farvemæssigt stråler den kvalitet. Holdbarheden er dog skandaløs til prisen.
  Suk… what to do..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har ret… Chanel KAN bare et eller andet med farver og finish, som andre mærker ikke kan gøre lige så godt! Måske derfor vi alle gladeligt hoster så mange penge op?! Holdbarheden for Chanel er egentlig fin nok hos mig – men har godt hørt, at det varierer meget fra person til person…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke jeg skal nyde noget af gul neglelak (i hvert fald ikke citrongul!). Det klæder ikke bleg hud særlig godt, og jeg har det med ikke at blive særlig brun om sommeren, uanset hvor meget sol jeg tager. Så er selvbruner selvfølgelig en mulighed, har dog ikke prøvet det endnu. Solarie vil jeg ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, trend eller ej – hvis det ikke klæder én, så skal man jo holde sig fra det 😉 Og ja, hold dig fra solarierne!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det bare mig, eller ser det ud som om, der er lidt glimmer i den? For det tror jeg faktisk kunne se rigtig flot ud til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det melder historien desværre intet om… Men det kunne være pænt med lidt diskret shimmer i, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke at jeg hopper på trenden. Jeg er tosset med farver, men har på fornemmelsen er det ikke er en pænt på fingrene – lidt for fesent måske:-). MEN hvis jeg gør blir det i hvert fald en billigere udgave.
  frkforsom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, hvis du ikke er sikker, så skal trenden helt klart prøves med en billigere farve 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud som om, der er glimmer i den? Nej, umiddelbart hopper jeg ikke på gul. Kun hvis jeg går hen og bliver totaaalt brun, men det gør jeg ikke 🙂 I så fald ville jeg nok vælge Depend, hvis den kun ville blive brugt 1-2 gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, der er ingen grund til at spendere på Chanel, hvis du kun skal bruge den 1-2 gange 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  jeg er på gul neglelak! men det bliver ikke den fra Chanel – for det bliver højst sandsynlig en, jeg kun kommer til at bruge denne sommer.. de Chanel-neglelakker, jeg har, er alle nogle lidt mere klassiske farver.. så synes jeg faktisk, at de to andre farver ser lidt mere spændende ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, de to andre farver er nok mere anvendelige 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg når aldrig rigtig at blive brun om sommeren, jeg tager nemlig dårligt imod solen – så hverken nogen gul neglelak til mig og da slet ikke Chanel-pris! Men jeg synes nu ret godt om de gule negle, når jeg har set det til andre, solbrune, people 🙂

  //MichellesModeslam.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, om man kan bære gul kommer jo meget an på ens kulør…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt sikkert bruge gul neglelak her til sommer, og lige nu har jeg også en gul fra depend liggende. Men ville aldrig betale chanelpris for det, da jeg nok heller ikke kommer til at bruge den så forfærdelig meget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg tror også, min søster har en liggende fra Depend… Måske man skulle “låne” den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tror det ikke.. Men man skal jo aldrig sige aldrig.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har været på bølgen med gul neglelak før, og var også i tvivl om det var mig, men det er faktisk overraskende pænt!
  Min gule neglelak er fra Gosh, og ved faktisk ikke om de sælger den mere, men den er udemærket til prisen, hvis man lige vil prøve farven af, før man køber de lidt dyrere neglelakker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, på forsøgsbasis skal man nok ikke gå ud og spendere på Chanel 😉 Så hellere prøve en billigere?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe, nej – også lidt min tanke.
   Jeg har i hvert fald været glad for min ‘cheap’ gule neglelak, så go for cheap… and then Chanel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gul er ikke ligefrem den farve lak der tiltaler mig mest når jeg køber lakker + jeg synes Chanel er ret dyre i forhold til hvad man får. Hvis det endelig skulle være en gul, så er Light House fra China Glaze virkelig flot: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31OlBDDXVjL._SL500_AA300_.jpg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej!

  Virkelig flot farve, selvom jeg aldrig har været fan af gul, så syntes jeg at chanel slipper godt afsted med det. Dog syntes jeg er det er lidt af et problem med tendenser i sommeren. Jeg er en af de uheldige mennesker som kan stege i solen i 10 timer hver dag med og uden solcreme. Jeg forbliver bleg og det trods jeg prøver at varierer faktoren i solcremen og er udemenneske. Lægen har konstateret at jeg ikke kan , hvilket egentlig er lige meget i denne sammenhæng. Mit spørgsmål er: Har du et godt forslag til en neglelak i denne sæson, som kan bæres af en blegehudet pige ?

  xoxo Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Charlotte,
   Uhh, jeg ved ikke, om du spørger den rigtige, da jeg jo ikke har problemer med at blive brun… Jeg har jo nærmest indbygget kulør 😉 Jeg kunne forestille mig, at en kølig pink kunne være pæn til dig… Prøv Essie’s “Neo Whimsical” eller “Van D Go”.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hopper nok med på gul lak til sommer 😀 Har allerede en stående fra Gosh .. Den dækker dog meget dårligt, så den skal bruge mange lag. Så skal måske investere i en ny. Så bliver det nok fra depend, selvom Essie er mit foretrukne mærke. Har nemlig brugt lidt for mange penge på neglelak her for nylig.

  Men nøøøj hvor er den fra chanel bare lækker :O

  Hilsen Denise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den fra Depend kræver nu også en del lag, synes jeg :S
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er totalt på den gule! Er allerede blevet skrevet op!
  Sidste år var jeg en sucker for Nouvelle Vague, og i denne sæson lykkedes det mig at opstøve khaki brun – så det er vel efterhånden næsten blevet en hel tradition 😉
  Beige Pétale er nu også ret fin..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Chanel-o-holic 😉 Ej, de er så fine, alle Chanels farver. Hvordan bliver de dog ved med at lave hit efter hit?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg oprindeligt bloggede om Chanel’s kommende sommerlak “Mimosa”, var en del af jer ret skeptiske over for farven… I mente, at der skulle en god portion […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Mimosa kan fås fra midt-Maj, men hvis I allerede nu vil tyvstarte – eller bare ikke gider spendere 175 kr. på en trend-neglelak – så har de fleste mærker et gult alternativ, der kan fås allerede nu… Erfaringsmæssigt ved jeg også bare, at Chanel laver nogle helt unikke lakker med en finish, andre mærker desværre ikke kan hamle op med… Så måske man skulle spare op til Mimosa… […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis man ikke lige har lyst til at betale for den dyre Chanel, har Revlon lavet en der ligner fuldstændigt (Revlon Electric). Og iflg. bloggeren er både holdbarhed og konsistens bedre end Mimosa: http://rachelsnails.blogspot.com/2011/05/chanel-mimosa-and-revlon-electric.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den ligner godt nok meget! Desværre er Revlon ikke sådan umiddelbart til at få fingre (eller negle) i her i DK 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferskensuppe med rejer og karry