Birthday dinner

Dagens outfit: Dobbelt op

2nd hand skjorte, sweater fra H&M Men, jeans fra Gina Tricot og wedges fra Føtex.

Cardigan fra Uniqlo, skjortebluse fra H&M, bukser fra Zara og wedges fra Føtex.

Således har jeg været klædt de sidste par dage. Det øverste look er fra i dag, mens det nederste er fra i går. På grund af arbejde har jeg desværre ikke tid til noget modeuge, men heldigvis kan jeg følge med på diverse blogs, det er jo næsten som at være der selv – minus lækker hapse-mad og goodie bags 😉

Den grå skjorte med pussy bow og prikker er forresten er gave fra min lillesøster. Hun brugte den ikke selv og ved, hvor tosset jeg er med pussy bows for tiden, så den ville have det meget bedre hos mig, synes hun. Det kan jeg kun være enig i 😀

Nu må jeg ind og lure i garderoben endnu engang for at se, hvad jeg skal have på i aften. Hr. kæreste inviterer nogle venner herhjem til fødselsdagstam-tam, men jeg sørger for at være væk fra matriklen, for Jeanett har lokket mig med til et event, som jeg glæder mig til!

8 kommentarer

 • Elsker den grå bluse! Hvis man kunne få den nu, så skulle jeg helt sikkert hapse den, elsker nemlig også sådan nogle bluser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Desværre er den tussegammel… Men mon ikke du kan finde noget lignende?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød søster – hvor er den flot den pussybow altså! Den er smuk til dig 🙂

  MichellesModeslam.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint med den prikkede bluse 🙂 Det er jeg helt vild med….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  iih, hvor ville jeg ønske jeg ejede alle dine skjorter.. de er sååå fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er nu ikke så svært at finde nogle lignende i forretningerne for tiden, synes jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday dinner