Dagens outfits: Navy + sort + farveprik

Foundation med indbygget pensel

1. Skin Veil Pen fra Ellis Fass, 2. Foundation of Youth fraDuWop hos beautybay.com, 3. Prefect Touch fra Yves Saint Laurent hos Matas, 4. Magic Wand Illuminating Foundation fra Too Faced hos ASOS, 5. Infaillible penselfoundation fra L’oreal (i handlen fra februar til 139 kr.), 6. Brush Foundation fra Bourjois hos fragrancedirect.co.uk, 7. Mineral Photo Touch Foundation fra Monsoon Make-up og 8. I Perfect Foundation fra New id Cosmetics hos beautybay.com.

En del af jer synes, at en foundation med indbygget pensel, som Lisa Eldridge bruger i videoen i dette indlæg, var ret så smart. Den, hun bruger, er fra Ellie Fass, der er et hollandsk mærke – og jeg har fundet lidt foundations frem, som også har indbygget pensel. Dog er det nok lidt svært at shoppe foundations på nettet, synes I ikke?

Desuden er jeg personligt lidt loren ved foundations med indbygget pensel. Jeg har prøvet den fra Bourjois en enkelt gang, og den gav en flot finish, men jeg tænker a) Det er lidt svært at styre mængden, der kommer ud og b) Penslen er svær at holde ren… Dog er den vel meget praktisk at have med i tasken, hvis man er sådan én, der er meget på farten og ikke orker at slæbe både foundation og pensel med…

Hvad synes I om foundation med indbygget pensel?

(billeder fra de respektive webshops og ilovebeauty.dk)

Magic Wand Illuminating Foundation

8 kommentarer

 • Karen

  Jeg kan i princippet godt se det smarte i sådan nogle foundation+pensel-ting. Jeg har dog samme holdning som dig – jeg ville ikke syntes de var rare at bruge. Hvordan holder man dem rene? Jeg vasker jo min foundationpensel hver gang jeg har brugt den… (og derfor bruger jeg nok mest fingerene:-)). Jeg ville ikke købe dem – men jeg kan god se at det er smart on-the-go, men da vil jeg nu hellere have lidt pudder med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, jeg kan nemlig heller ikke se, hvordan man kan holde sådan en re :S Og ja, jeg har et ton af foundationpensler, så jeg altid har en ren – ellers bruger jeg mine rene fingre 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu bruger jeg aldrig foundation.. Kun concealer og løs pudder 🙂 Det er måske lidt strengt, men jeg går enten i Matas, magasin eller lignende, og prøver farverne på min hud… Derudover er jeg generelt så (u)heldig at altid passe fint i den lyseste farve 9 ud af 10 tilfælde 🙂 Men er jeg i tvivl, finder jeg en “live” forhandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det gør jeg også 😉 Desværre kan mange af de ovenstående mærker ikke fås i DK 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg kan da godt se, at det umiddelbart lyder smart, men det er ikke noget, jeg nogensinde selv ville kunne finde på at købe, da jeg synes, det er lyder meget uhygiejnisk. Jeg kunne mærke en stor forskel på min hud, efter jeg begyndte at vaske mine makeup pensler en gang om ugen, og min foundation pensel vasker jeg helst hver dag. Dog synes jeg, foundation fungerer meget bedre, når man fordeler den med fingrene. Så varmer man foundationen op i ens hænder, hvilket gør, at den fordeler sig meget mere naturligt på huden – bare et lille råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger for det meste også mine fingre. Men det afhænger også af, hvilken foundation man bruger, og hvilken finish man ønsker. Nogle gange er en pensel et must 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Umiddelbart lidt ulækkert, fordi den ser svær ud at vaske uden at få vand ned i tuben. Det bliver nok ikke lige noget jeg hopper på med det første 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfits: Navy + sort + farveprik