Dagens outfit: Farver på en grå dag

Big Spender

PhotobucketI aften har jeg lakeret negle – og før det fik jeg ryddet op, fyldt en kæmpe pose og en papkasse med ting, der skal smides ud, sorteret vasketøj og ryddet lidt mere op… Shit, sådan en koffein-rus gør mig produktiv 😀 Lige om lidt kommer min Odense-lillesøster, der skal overnatte hos mig, og så skal vi guffe forårsruller. Neglelakken, jeg har på, hedder “Big Spender” og er fra Essie. Jeg fik den i en goodie bag til et Essie-event, og den er SÅ fin! Den er lilla-pink og passer perfekt ind i min farverus af pink, lilla, rød og orange <3 Måske kan I også ane min nye kysring, som kom med posten her den anden dag. Den er også mægtig pæn 🙂

2 kommentarer

 • Camilla B.

  Hej Maria. Jeg ville bare lige sige at det klæder dig rigtig godt med farver! Dit fødselsdags-outfit var rigtig fint og den rødlige t-shirt klædte dig også virkelig godt! Keep on with the colors 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak! Hvor er det sødt sagt – og det opmuntrer mig helt sikkert til at iklæde mig farver 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Farver på en grå dag