5 favoritter i marts

Dagens outfit: Prikker og strik

PhotobucketNude strik fra H&M, prikket skjorte fra Monki, jeans fra Gina Tricot, støvler fra Bianco (gave), neglelak “Black Pearl” fra Chanel og ringe fra Etsy og Pieces.

10 kommentarer

 • Uh, jeg er altså stor fan af din stil! Superfin og chic. Tager inspirationen med på shopping i nærmeste fremtid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak, tak! Er glad for, at jeg kan inspirere 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nena

  Hej 🙂

  Jeg synes du har en rigtig fin stil, og kan rigtig godt lide at følge med på bloggen 🙂 En ting undrer mig dog, eller nærmere betegnet: en ting kunne jeg godt tænke mig at se. Og det er dig i et par flade, et par højhælede eller sandaler. Måske du stadig fryse om tæerne og gerne vil varme dem i støvler, men jeg savner lidt at se dine outfits med andet end wedges 🙂 Du må ikke tage min kommentar ilde op, jeg har bare lagt mærke til, at dit fodtøj tit er støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er skam ikke taget ilde op 😉 Er også selv pænt træt af at gå i støvler, men jeg er en værre frossenpind – så ballerinaer, sandaler og høje hæle må pænt vente til varmere temperaturer… Men det skal nok komme… Det lover jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANO 2011

  Pænt outfit 🙂

  Men jeg tænkte på om du kunne hjælpe mig med noget: Altså jeg er på jagt efter en mulberry taske, og jeg har fundet nogle urealistisk billige priser på den danske mulberry hjemmeside. Men er det troværdigt?
  http://www.mulberrydanmark.com/mulberry-klassisk-stilarter/mulberry-bayswater-sort-naturlig-l-der-h-ndtasker

  TAK på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvis det er for godt til at være sandt, så er det det højst sandsynligt også! Hjemmesiden er fyldt med stavefejl og ligner mest af alt noget, der er kørt gennem Google Translate… Så jeg ville holde mig langt væk!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Yndigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Så fin!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i marts