Paparazzi in Paris

oh-RAHNZH

PhotobucketEt lille udvalg af hvad der kom med hjem fra Paris. Aner man måske et lille farvetema? 😉 Det blev til den efterhånden meget ombloggede clutch fra Zara, solcreme fra La Roche-Posay (blev nødt til at prøve den efter at have læst Pudderdåsernes anmeldelse), neglelaksæt bestående af overlak og farven “Aloha” fra Dior og en macaron fra Ladurée med chokolade-passionsfrugt. Mmmm!

10 kommentarer

 • Marie

  Uh, hvilken en af solcremerne har du købt? 🙂
  /Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg købte den lille tube… Den der melt-in-creme.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også en solcreme fra La Roche Posay, jeg synes bare den er enormt fedtet, trods der står den er til olieret hud :/ Den er dog blevet bedre til min hud, efter jeg har fået mere almindelig/tør hud.. 🙂

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvad hedder din solcreme? Jeg har nemlig meget tør hud, så den kunne godt lyde som noget for mig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den hedder 30spf high protection (haute protection) anthelios ac 🙂 Men jeg kaster mig ud i en origins i stedet, som er som ansigtscreme med 25 spf, og tjekker om det er nok og fungere på min hud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Den vil jeg kigge nærmere på, næste gang der skal solcreme shoppes!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg drømmer selv om Aloha. Må vi ikke godt se den på?

  Hvad synes du om Anthelios XL så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Skal nok vise Aloha, når jeg får den på! Og indtil videre synes jeg, den er god, solcremen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæ, funny med det orange tema i din købe lyst 🙂 Men hvor ser det lækker ud og utrolig sommerligt. Den ombloggede clutch ser godt ud i nye omgivelser 🙂

  – Merete
  http://asinstyle.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Og ja, mærkeligt med min pludselige lyst til orange! Det må være det gode vejr 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paparazzi in Paris