Søndagssang: José González - Remain

Kill or feed my lemming I

PhotobucketAqua Cream fra Make Up Forever hos gurumakeupemporium.com, Illuminating Tinted Moisturizer fra Laura Mercier hos cowparfymeri.se, Rich Lip Color SPF12 i “Cosmic Rasberry” fra Bobbi Brown hos Magasin, Blush Brush fra Real Techniques by Samantha Chapman hos love-makeup.co.uk, Sheen Supreme Lipstick i “Bare Again” fra MAC hos Magasin og Soleil Tan de Chanel Bronze Universel fra Chanel hos garden.co.uk.

Hvis I er web-makeup-nørder som mig, der hænger ud på Youtube og Makeupalley, så ved I måske, hvad begrebet “lemming” dækker over? For jer, der ikke ved det, så kan jeg fortælle, at “lemming” betyder, at man har en ustyrlig lyst til at købe et bestemt produkt – ofte fordi man har set andre omtale eller bruge produktet. Udtrykket “lemming” er taget fra dyret af samme navn, som er et flokdyr. Efter sigende skulle lemminger efterabe hinanden, og hvis én løber udover en klippe, så følger de andre efter!

Nå, men her er så mine “lemmings” for tiden. Ih, hvor ville alting pynte i min samling – og på mit ansigt 🙂 Læbestiften fra MAC er blevet en lemming, fordi Pudderdåse-Katja mener, at det ville være en god MLBB til mig (læs, hvad MLBB er HER). Penslen, som er designet af en af mine yndlings Youtubere Sam fra Pixiwoo, ser ud til at være en rigtig god pensel til blush – og I ved jo nok, at jeg er en blush-pige!

Og hvad betyder det så at “kill or feed my lemming”? “Kill” er, at andre overtaler mig til IKKE at købe produktet, mens “feed” er, at andre overtaler mig til at spendere. Så er der nogle af de ovenstående ting, I kan kill eller feed?

(billeder fra de respektive webshops samt beautysquared.blogspot.com, realtechniques.com, kaboodle.com, sephora.com og retrodivamedia.com)

28 kommentarer

 • Benedikte

  Har du ikke glemt at fortælle om den spændende lille krukke “make-up forever”? Og er chanel Soleil Tan de Chanel Bronze Universel en foundation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er ikke fordi, jeg har glemt det – men ellers bliver indlægget jo en mindre roman. Så har valgt at fremhæve enkelte produkter 🙂 Men så er det jo godt, at man altid kan spørge i kommentarfeltet 🙂

   Soleil Tan de Chanel Bronze Universel er en creme bronzer. Bruges præcis som en pudderbronzer, men det giver et mindre pudret look.

   Og den lille krukke fra Make Up Forever er en creme øjenskygge, der er ultra vandfast – perfekt til sommer! Og så fås den i SÅ mange fine farver, jeg har bare en svaghed for dem, der er grå/brune.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – jeg beskrev faktisk mig selv som en lemming, dengang du lokkede mig til at købe en Wet n Wild-øjenskyggepalet 🙂 Så jeg kender det SÅ godt. Især når det kommer til neglelak. Der er jeg virkelig en lemming.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det er hårdt – og dyrt! – at være en lemming. Min svaghed er foundations – og der er jo ligesom grænser for, hvor mange man kan have af dem!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Køb penslen! Jeg ELSKER virkelig Pixiwoo søstrene, og overvejer selv om jeg skulle prøve nogle af penslerne. Jeg tror dog, at mit næste køb bliver Jemma Kidd Pro Brush 09 – Flat Top Foundation efter anbefaling fra pixi2woo Tanya. Er vist også selv lidt af en lemming, når det kommer til dullegrej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Er også SÅ tæt på at købe penslen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld! :-p

  Fine ting allesammen. Jeg har også et godt øje til MUFE creme skyggerne og Pixiwoos pensler. Og Bare Again skal du i det mindste prøve, så jeg ved om jeg er galt på den.

  Jeg tier stille nu. Shhhh! Og min mund er lukket om 20 procent på hqhair.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  Haha, tak for noget fedt insider slang!:) kan desværre hverken “kille” eller “feede” nogle af produkterne, men Gud hvor ser krukken med det der soleil tam bronze Chanel noget lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • NT

   Tan*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er også lækker! Er faktisk lidt i tvivl om, om den er udgået, men mon ikke en del Matas’er stadig har dem liggende…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fra den nuværende sommerkollektion, så jeg er ret sikker på, at du kan finde den. Jeg tror ikke, den er et af de items, der er blevet hurtigt udsolgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ok, men jeg har alligevel tid i morgen, så tager ind og kigger 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Køb den nu, for den udgår efter denne sæson. Jeg har den og er meget glad for den – den ligner dog en hundelort. HAHA! Så fik jeg lige solgt den hva’

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Så vil jeg skynde mig at købe den! Og jeg var ude at spise i går, og så præsenterede tjeneren noget kyllingeleverpostej, som “den brune klat”. Yummy!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Dog vil jeg sige at den ikke er helt som en bronzepudder. Man skal bruge en foundationpensel, en meget stiv blush pensel (a la MAC 109), en stippling blush eller fingrene. Bløde pensler samler ikke produktet op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Fingrene er også helt klart sådan, jeg ville påføre den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Hejsa…

  jeg har spændt ventet på en anmeldelse af sigma børsterne siden du købte dem (for laaaang tid siden:))

  er det noget du stadig gerne vil eller er produktet for ringe til en anmeldelse? Jeg står nemlig og overvejer at købe en del pensler fra dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Kan I huske min liste over lemmings? Well, mange af tingene er jeg også endt med at skaffe mig, og seneste tilføjelse er denne farvede dagcreme fra Laura Mercier. Det ellers rigtig gode makeup- og hudplejemærke kan desværre ikke fås i Danmark, så jeg slog til, da jeg var i London. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej
  Jeg kan se, at du har købt Chanel Soleil de Chanel bronzing universal hos Garden.co.uk
  Hvordan var servicen?
  Fragten er jo møg dyr. Og ved du om produktet kan købes i magasin eller illum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har ikke købt den via Garden, men det er det eneste sted, jeg kan finde den online… Jeg har selv købt min i Matas, og du kan sagtens også få den i Illum og Magasin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: José González - Remain