Luksus vs. budget: Kjoler med stjerneprint

Mine skjorter

PhotobucketEt par af jer har requestet, at jeg viser min skjortesamling frem – og her er I i hvert fald et udvalg af outfits, hvor jeg har skjorte på 🙂 Jeg er faktisk ikke så meget til klassiske skjorter i hvid eller lyseblå – men det er nok mest fordi, jeg endnu ikke har fundet de helt perfekte endnu 😉

Når det kommer til skjorter, synes jeg at foretrække dem med bindebånd, fine print og korte ærmer. Jeg bruger dem gerne nede i en sort, stram nederdel eller “tucked” ned i et par skinny jeans. Jeg kan også godt lide at have skjorter under en tyndt strikket sweater eller med en cardigan over 🙂

Gode steder at finde skjorter er i H&M, Monki, COS og second hand 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Kjoler med stjerneprint