Dagens outfit: Close-up

Tinted moisturizer fra Laura Mercier

PhotobucketKan I huske min liste over lemmings? Well, mange af tingene er jeg også endt med at skaffe mig, og seneste tilføjelse er denne farvede dagcreme fra Laura Mercier. Det ellers rigtig gode makeup- og hudplejemærke kan desværre ikke fås i Danmark, så jeg slog til, da jeg var i London.

En tinted moisturizer er perfekt til de dage, hvor man vil have noget lidt lettere på end foundation – den giver mindre dækning end en foundation, men jævner samtidig hudfarven i ansigtet ud og giver en flot, naturlig finish. Især om sommeren er en tinted moisturizer ideel, da en foundation nemt kan virke tung på huden, der jo sveder lidt mere end sædvanligt.

Laura Merciers version af en farvet dagcreme er blevet rost utroligt meget på Youtube – da den giver en smule bedre dækning end de andre på markedet – så den blev jeg nødt til at prøve! Indtil videre er jeg yderst tilfreds med købet! dDn giver min hud en flot finish, passer godt til min ret tørre hud, og så er der endda spf 20 i!

Andre mærker, der laver farvede dagcremer, er bl.a. Bobbi Brown (der både har normal og oil free), MAC og Kiehls. Er også ret hooked på at få sidstnævnte, men den var totalt udsolgt i min nuance både i London og her i København…

Bruger I tinted moisturizer? Hvilken?

20 kommentarer

 • Teresa

  Jeg bruger faktisk Covergirls Aqua Smoothers, efter jeg lemmingede et afsnit af Top Model. Jeg er fuldt ud tilfreds. Der er lige tilpas med farve, samtidig med at den giver mind hud nok fugt (jeg har rigtig tør hud). I sidste uge købte jeg mig en BB cream, som jeg dog kun har prøvet en gang, men jeg er meget spændt på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du må meget gerne vende tilbage med din mening om BB cream 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger ikke tinted moisturizer, men jeg er helt vild med mærket Laura Mercier, jeg bruger deres løse mineralpudder med 15 spf 🙂 Og jeg er SÅ glad for den, i gamle dage solgte de mærket i Illum.. Så nu køber jeg min pudder på vivamondo 🙂 Dog er den lidt dyrere der, end den var i Illum.. Men det går, sådan en holder jo i et års tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, ærgerligt, at LM ikke kan fås i Illum mere 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  JEg er så enig i at fugtighedscremen er bedre, til en stille og roligt dag!
  Jeg bruger denne http://www.netspiren.dk/pi/Lavera-Fugtighedscreme-sart-irriteret-hud-30-ml–14508-603.aspx Men det er også fordi at min hud er lidt mere sart end “Normalt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den skulle også være rigtig god, den fra Lavera 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg bruger simple’s dagcreme med en smule farve i om vinteren. Så er jeg ikke SÅ bleg igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ellers hjælper en smule bronzer også på kuløren 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger Tinted Day Cream fra Nilens Jord. Billig (129 kr i matas) og uden parabener, parfume osv. Desværre er mange af Nilens Jord produkterne meget mørke – selv i den lyseste nuance, så selvom jeg langt fra er bleg, så tror jeg at det bliver nødvendig at blande den op med alm. dagcreme i løbet af vinteren. Men det er ok med mig 🙂

  Den giver pæn ensartet hud, der ser gennemfugtet ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, desværre skal man ty til de dyrere mærker som Bobbi Brown eller Laura Mercier for at få et ordentlig farveudvalg 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger den samme, og blander den med en ansigts-solcreme allerede nu – hvilket fungerer upåklageligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Smart!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke mig, jeg skal have lidt mere dækkeevne, men min anden halvdel aka Helene sværger til Bobbi Browns Tinted Moisturizer og den er virkelig god. Deres foundation er i det hele taget gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger faktisk Bobbi Browns stick foundation på de steder, der kræver lidt mere dækning, når jeg bruger tinted moisturizer… Det fungerer upåklageligt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den SPF 20 skal du altså ikke regne med. For det første beskytter den helt sikkert ikke med faktor 20, for det andet skal du bruge vildt meget af den for at få noget beskyttelse…PLUS du skal putte den på hver anden time. Brug rigtig solcreme i stedet. Makeup bliver ikke testet for at se om SPF’en passer, dvs de kan skrive hvad de vil. Uafhængige tests viser altid at der ikke engang er halvdelen af det, firmaerne påstår der er i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger ansigtscreme med spf 25 under min tinted moisturizer, så nej, self. sætter jeg ikke kun min lid til den 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • venter stadig på theBalm Balmshelter Tinted Moisturizer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har aldrig prøvet noget fra the Balm, men det skal jeg da snart 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige begyndt at bruge en fra Nilens Jord, og jeg er allerede fan. Jeg er ikke glad for ‘rigtig’ foundation, men denne er så let og tilpas lys at jeg ikke føler at jeg render rundt med en maske..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Close-up