Dagens outfit: I skjorte og draperinger

På hovedet

PhotobucketAt rydde op og gøre orden i min makeup-samling er vist en opgave uden ende – nok mest fordi jeg tilføjer mere, end jeg smider ud. Ups! Anyways, jeg omarrangerede en smule i dullegrejet her forleden og vil da lige vise jer et lille tip.

Hvis, du som mig, elsker cremeøjenskygger og gel eyelinere, så sørg for at opbevare dem på hovedet, for så tørrer de ikke ud. Uden at være helt bekendt med fysikkens love, så er det noget med, at luften bliver presset ud, og tyngdekraften hjælper også med at holde væsken jævnt fordelt i krukken?

Det virker i hvert fald for mig, og that’s what matters 😉

(på billedet ser I til venstre fra bunden: Creaseless Cream Shadow/Liner i “Skinny Jeans” fra Benefit, Illusion d’Ombre i “Illusoire” fra Chanel, Paint Pot i “Groundwork” fra MAC og Shimmering Cream Eye Color i “BR306” fra Shiseido. Til højre fra bunden: Metallic Long-Wear Cream Shadow i “Antique Gold” fra Bobbi Brown, Fluidline i “Dark Diversion” fra MAC og Fluidline i “Blactrack” fra MAC).

10 kommentarer

 • Maria

  Har du nogle gode bud på budgetvenlige cremeøjenskygger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   ELF har lavet en, der er ok… Men hvis jeg skal være helt ærlig, så spar op og køb en, der er lidt dyrere. Det er pengene værd, for de er SÅ meget bedre i konsistens og holdbarhed… Og MAC er altså ikke meget dyrere end budgetmærkerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna sommer

  lækkert! selvom jeg dog ikke selv er den store fan af cremeøjenskygger,

  forresten må du være lykkelig for at Sephora åbner i DK! tænkte så meget på den da jeg hørte den glædelige nyhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, kan rigtig godt lide din blog og er nu blevet fast læser 🙂
  Kunne du tænke dig at linke i blogroll?

  // Sandra – moniquedahl.blogspot.com
  Blognavnet bliver skiftet til universbys.blogspot.com senere i aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Umiddelbart lyder fysik-delen af indlægget som noget vrøvl (trykket i beholderen ændrer sig ikke bare fordi du vender den på hovedet og i og med at cremeøjenskygger er på fast form er det ligegyldigt hvordan du vender dem :D), men hvis man er bange for at ens cremeøjenskygger tørrer ud så put en del over i en mindre beholder, som så bliver den du åbner og bruger hver dag i stedet for at åbne beholderen med alt produktet i.

  I øvrigt er Rimmels cremeøjenskygger så elendige at jeg mangler ord. Den fra Shiseido er til gengæld pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hehe, jeg påstod jo også langt fra, at jeg var ekspert 😉 Og ja, når det kommer til cremeøjenskygger, så synes jeg, det er værd at gå efter de dyrere.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet – gik med det samme ind og vendte min Paintpot på hovedet 😉 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I skjorte og draperinger