Shift dress

Urban Decay Naked 2!

PhotobucketIngen tvivl om, at jeg er kæmpe fan af Urban Decays Naked-palette – se bl.a. HER – så da der begyndte at gå rygter om en 2’er til den hypede og konstant udsolgt palette, så blev min nysgerrighed selvfølgelig vakt 🙂

Her ser I, hvordan 2’eren kommer til at se ud – det er 2’eren, der er øverst, mens den originale ses nederst. Det utrænede øje vil nok mene, at de begge er ret ens – og man behøver nok ikke begge i sin samling. Med mindre man er crazy makeup hoarder som mig, hehe 🙂

Se flere billeder hos Pinch of Pretty, hvor jeg også har lånt billederne fra.

Hvad siger I? Minder de to paletter for meget om hinanden, eller gør I jer klar til at jagte Naked 2, der nok bliver lige så hypet og svær at få fingre i som sin forgænger?

24 kommentarer

 • Jeg har 1’eren og har hele tiden tænkt at jeg ville have en reserve, men nu vil jeg da hellere have fat i 2’eren for mit vedkommende ser det ud til der er endnu flere interessante farver i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Oplagt med 2’eren, når du alligevel havde i tankerne at købe en backup 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, ja umiddelbart er de nok liiidt for ens, men det er nok svært at undgå, når de nu er så bredt repræsenteret inden for det neutrale spektrum. Synes dog også, det er en smule svært at vurdere ud fra billederne. Er ret glad for min Naked Palette og tror umiddelbart, jeg springer over 2’eren. Men jeg kender også min indre lemming, så hvem ved? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nemlig, det er lemmingen, der for al fornuft til at forsvinde 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  I want it, I need it, I can’t live without it!!
  Så vidt jeg kan se er det også kun Half baked, der går igen i begge. Niceness!
  Jeg glæder mig dog næsten mere til den matte palette, der går rygter om. Alt det der glimmer og glitter kan hurtigt blive for meget til min hverdag, i hvert fald… Selvom jeg efterhånden har vovet mig ud i Toasted med et lille v af Hustle i øjets ydre hjørne til hverdag. Føler mig dog meget makeuppet med glitter på øjnene sådan en regnvåd tirsdag morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig kun halfbaked, der går igen 🙂 Men dybest set har man jo ikke brug for 24 (!) neutralfarvede øjenskygger!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Lækkert. Den kunne jeg da godt tænke mig at eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Oij, den ser lækker ud, Maria

  Forresten hvor er det en god ide at købe Urban Decay henne? Kunne godt tænke mig at ønske mig naked paletten i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Du kan jo bare give mig den gamle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser rigtig fin ud, men må ærligt sige, at jeg bedre kan lide den første!

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg har liiiige akkurat investeret i Naked v. 1 – og jeg elsker den! Men jeg kan se jeg bliver nødt til at spare op til v. 2, for den ser da også tæske lækker ud. Der er nogle farver jeg ville ønske var i den første version, fx. nogle mere nude brune og en ordentlig sort. Bare lidt synd at Half Baked er med i begge paletter.Suspect, Pistol og Busted ser specielt lovende ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, Urban Decay har det med at have gengangere i deres paletter – heldigvis er det kun den ene i denne omgang!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Uhh de ligner godt nok hinanden lidt. Men jeg skal bestemt have fandt i 2’eren oss. Elsker min Naked palette! og tror bestemt jeg vil elske 2’eren 🙂
  Du må lige skrive på bloggen, når du finder den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Åh, hvor er det fantastisk! Jeg bruger stortset min NAKED-pallette hver dag, og jeg havde faktisk overvejet at købe en ekstra – bare for at have den, fordi den er så brugbar. Men nu tror jeg da helt klart, at jeg vil gå efter at få fat i 2’eren i stedet! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hey…. Jeg vil virkelig gerne købe 2’eren, ved du hvor det bedste sted er at købe den og til en god pris??
  Hilsen
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shift dress