Camoflage og neon

46 kommentarer

 • Den blå! De andre lækre tasker du har er alle i sort, så hut jeg visker, så må det være på tide med lidt farve.. Og den blå er stadig neutral og afdæmpet… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Synes faktisk at den er pænere i blå. Desuden har du jo en klassisk sort taske, og så er det ok at købe noget der spræller lidt mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H.L.

  Uha, svært valg da de begge er virkelig lækre. Men personligt ville jeg gå efter det sikre valg. Stemmer for sort! 🙂 God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ml

  Årh hvor er den fin 🙂 Ved du hvad den koster og hvor den kan købes?
  Jeg har også et andet taske relateret spørgsmål: Ved du hvor jeg kan købe en balenciaga taske. Den jeg gerne vil have, har de ikke i Holly G og Mytheresa.com har den heller ikke. Synes ikke der er mange der sender til DK? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den koster ca 4700 kr + moms og told oveni. Har tænkt mig at købe den i USA. Balenciagas hjemmeside sender til DK nu!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg stemmer for den blå 🙂 kan godt lide som du skriver at den kan go lidt spræl og så synes jeg den stadig er en klassisk farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sandholm

  De er flotte begge to, men jeg synes du skal tage den sorte. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hvor har du tænkt dig at købe den henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Via sitet via nogen jeg kender i USA 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Jeg ville vælge den sorte – den ville jeg få brugt mest, da den passer til alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv det samme problem, når jeg står og skal anskaffe mig en ny taske – men jeg synes, at den blå er flot, den vil kunne passe til alt (Efter min mening) – og falder ikke så nemt i ét med det hele, som en sort taske gør. Og når tasken er så fin, vil man vel også gerne, at andre lægger mærke til den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  BLÅ! og det kommer fra en total farveforskrækket, men…den er altså virkelig smuk den blå der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så fin…
  Tror dog jeg ville vælge den blå 🙂

  Vicki
  http://www.vickiholmberg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert sort hvis du spørger mig 🙂

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville til en hver tid tage sort! Men jeg skal også helst have alt i sort, så det er nok bare mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, men jeg har allerede to sorte tasker 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den blå er virkelig flot, men jeg må indrømme, at hvis det var mig, så ville jeg gå efter den all time sikre sorte. Men jeg er også en kylling, hvad angår farver, og sort passer med alt, så.. ja. Men hvis du føler, at den blå sagtens kunne passe ind, og der ikke ville være problemer med at få den brugt pga. farvesammensætning, så stemmer jeg helt sikkert for den blå. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Blå vil sagtens kunne passe ind hos mig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luksusproblemer er de bedste problemer – jeg holder på den sorte. Men det er jo også mig ;). Synes bare den virker mere gennemført.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, luksusproblemer skal man bestemt ikke brokke sig over 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, den er svær! Altså jeg ville helt klart vælge den sorte, men kun fordi jeg ved, at jeg bliver træt af den blå i løbet af kortere tid. På den anden side, hvis ikke du bliver det, så har du garanteret flere sorte end blå tasker? og så er det måske federe med den blå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jep, har klart flere sorte end blå tasker 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Helt sikkert den blå. Jeg syntes, at sort bliver lidt for kedeligt, og den blå er virkelig flot på en underspillet måde. Den er ikke for meget:)

  http://www.meewhy.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville sige den blå, den har lige det lille ekstra 🙂

  Jeg har lige nu en giveaway på min blog, der er 12 numre af Elle samt en Lukas graham CD på spil!
  http://www.liseemilia.dk/2012/03/giveaway-12-numre-af-elle-samt-lukas-graham-cd.html

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih hvor jeg altså også craver den taske!
  Jeg ville vælge den i sort, men det er også kun fordi jeg ikke rigtig har andre tasker. Normalt synes jeg nemlig at sorte lædertaske kan blive lidt for ‘mainstream’, men det kommer jo igen an på hvilke andre tasker man har, da sort jo er klassisk.

  Men, jeg synes ikke at jeg kan finde den sorte nogen steder? På Aloha Rag er den udsolgt… Kender du andre hjemmesider, eller butikker hvor de kan have den? 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har tænkt mig at købe den via Phillip Lims egen webshop 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at denne type taske skal være én med lidt farve og spræl idet, så derfor klart den blå. + det er jo ikke den aller vildeste farve, og den vil gå godt til meget af dit tøj. Endnu et +: du har allerede en sort taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, du har argumenterne på plads 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  BLUE!! Den er mest laekker i den farve og samtidig er den ikke alt for farverig, synes den er faverig paa en diskret maade, hvor man kan bruge den for altid :))) Og er din diego ikke i sort? Saa kan man godt have denne i en andn farve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min diego er faktisk også blå, men har en sort Balenciaga og sort Miu Miu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pashli er SÅ sød! Jeg overvejer den også, dog i en eller anden crazy kombination. 😀

  Jeg stemmer for sort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria. Vil bare lige informere om, at du kan få denne taske med 20 % rabat lige nu. Det er Elin Kling, som står for rabatkoden, så hvis du ikke allerede har set det på hendes blog, er tippet hermed givet videre. Hvad regner du forresten med at komme af med i told og moms? Vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jep, den kode har jeg godt set hos Blame It On Fashion 😉 Du skal regne med ca. 1/3 oveni i told om moms.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camoflage og neon