(gårs)Dagens outfit: Danish Beauty Awards 2012

Haps!

PhotobucketHar jagtet rundt efter disse, og endelig fandt jeg dem i H&M  på Fisketorvet. De er i det pureste plastik, men til 249 kr. skal man vist ikke forvente det helt vilde. De er nemlig neongule og pretty!

6 kommentarer

 • Uha, ja de er bare SÅ flotte. Jeg har dog også selv prøvet dem på i H&M og kunne ret hurtigt konstatere, at lige så flotte som de ser ud, lige så ringe er de at have på! Med det sagt, så var jeg dog alligevel lige ved at tage dem med til kassen ene og alene af den grund, at de skulle pynte i garderoben, hehe 🙂

  MVH / henrietteruna.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sjovt, jeg synes, de sidder fint, men på min kollega sad de heller ikke godt. Det er jo forskelligt fra fod til fod 😉 Mine er heldigvis ikke så “besværlige” 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suk… Suk! Jeg ville ønske de var mine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er jo ikke så dyre, så mon ikke der er plads i budgettet til dem? 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Åh nej. Jeg vil så gerne have dem. Jeg kommer aldrig til at gå i dem. Damn you! De er så awesome.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Danish Beauty Awards 2012