Mine ringe

Road trip!

PhotobucketI dag hopper jeg med min søde kæreste på et tog til Flensborg, hvor vi skal mødes med hans storebror og dennes kæreste. Så står den på road trip ned gennem Holland og Belgien for at ende i Nordfrankrig. Wuhu! Det bliver fantastisk!

Jeg har programmeret en del indlæg, så helt stille bliver der ikke her på bloggen. For eksempel kommer der en cool konkurrence op i løbet af ugen – så husk at kigge forbi. Men mails og kommentarer må altså pænt vente med at blive besvaret, til jeg er retur – så vær lidt tålmodige med mig 😉

Ha’ en god påske, til vi ses igen 🙂

8 kommentarer

 • Maja

  Fedt, fedt! Kunne også godt tænke mig, at komme til Nordfrankrig – jeg har nemlig ‘turneret’ hele Sydfrankrig tyndt.
  Hvordan skal i overnatte? Telt eller på hoteller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi overnatter på hoteller/moteller 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Borg Larsen

  åhh gid det var mig 🙂 men du må have en vidunderlig tur !

  god påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder helt fantastisk! Misunder dig altså lige nu… Du må endelig have en god tur og komme hjem med en masse billeder og fortællinger 😀 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er solbrillerne fra?
  og hvor kan jeg finde dem henne? (fed blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er fra Lanvin x H&M – så er desværre ikke til at få mere 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ringe