Prag-brag

Hjemme igen

18
Så er jeg hjemme igen! I går aftes var jeg tilbage i København fyldt med en masse indtryk og oplevelser fra Prag, men også lettere udmattet.

I dag er en travl dag, men sådan er det jo altid, når man kommer hjem fra en rejse. Jeg skal i bad, købe ind, på apoteket, pakke ud, rydde op, besvare rundt regnet 50 mails og 25 kommentarer på bloggen, læse 1000+ indlæg i Google-readeren – og nå jo, der er jo også den der bachelor-opgave, der skal arbejdes på!

Og mest af alt har jeg lyst til at lægge mig i sengen, se det nye afsnit Gossip Girl, spise alt det slik, jeg købte ved den tyske grænse og tude over et dumt skænderi, jeg havde med hr. kæreste 🙁 Gensynets glæde var i den grad fyldt med tårer – øv altså!

(hvorfor er det lige, at vi begge er nogle møgstædige tåber – og hvorfor er det lige, at jeg ikke kan tøjle min indre ildsprudlende (røde) drage?!)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prag-brag