Dagens outfit: Favorite pants

Luksus vs. budget: Hvid kjole med broderie anglaise

PhotobucketKjole fra Mango til 399 kr. // Kjole fra By Malene Birger til 2.699 kr.

Stærkt ført an af Louis Vuittons ss12-show er det romantiske og pigede univers fyldt med pasteller og broderie anglaise en stor trend denne sommer. Disse to kjoler er noget så fine, selvom de ligger i hver deres prisklasse.  Jeg er faktisk mest til den fra Mango – og så kender jeg mig selv godt nok til at vide, at jeg nærmest med det samme ville tabe en softice ned ad mig selv i sådan en kjole, og så er der jo ingen grund til at spendere kassen 😉

Hvilken version er I til?

(billeder fra de respektive webshops)

14 kommentarer

 • Jeg hepper med fra sidelinjen på Mango-kjolen. Jeg elsker det romantiske look, men kender også mig selv godt nok til, at hvidt ikke er et hit, når man er utrolig klodset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, hvide kjoler og klodsethed er ofte ikke den bedste kombination 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved faktisk ikke hvilken der er min favorit, men mangos udgave er i hvert fald et godt alternativ, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart den fra Mango. Det ser ud som om den sidder strammere, og eftersom at jeg er en lille sag på kun 158, så forsvinder jeg hurtigt i kjoler, som ikke sidder stramt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er så kun 152 og ville gladeligt hoppe i dem begge 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  Jeg må give dig ret i at det mest fornuftige er den fra Mango for hvide kjoler er jo bare virkelig svære at holde rene så jeg ville vælge den til venstre selvom de begge to er super fine. Jeg elsker den romantiske stil

  http://maier-bigbeauty.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg ville være virkelig ærgerlig over at plette på så dyr en kjole som den fra By Malene Birger.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes faktisk den fra Mango er den pæneste 🙂

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Jeg er nok mest til Mangos version, kan super godt lide dem begge 🙂 Men den fra Malene Birger er bare en tand for dåbskjole agtig til mig.

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej
  Jeg stod med PRÆCIS de samme tanker for 2 uger siden… valget mellem lige de 2 kjoler! jeg købte den fra Mango, og har aldeles ikke fortrudt mit valg.. er SÅ glad for den og den har allerede fået så mange komplimenter med på vejen.
  Hilsen Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, bliver helt fristet til at købe den fra Mango 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Favorite pants