Dagens outfit: Pretty pants

Dagens outfit: Fredag og ferie!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSweatshirt fra American Apparel, kjole fra H& Divided, taske fra 3.1 Phillip Lim og sandaler fra New Yorker

Woop, woop! Nu har jeg to ugers ferie, og den bliver skudt i gang med, at jeg i morgen aften skal feste igennem til RawCph 2012 – er der er nogen af jer, der skal med til det? Ellers kan I læse mere HER. I første omgang troede jeg, at det havde noget med raw food at gøre, men min kollega fik mig på andre tanker 😉

Ellers står ferien på en masse praktiske voksenting efterfulgt af en go’ omgang modeuge, inden jeg tager til Barcelona 🙂 Nu vil jeg dog lige nå at filme 5 favoritter-video, som kommer på bloggen på søndag, og så ellers ud og nyde det gode vejr. Go’ weekend til jer alle!

6 kommentarer

 • Super fint outfit! Der er et eller andet helt vildt fangende ved det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg sidder i Barcelona lige nu og der er knap 30 grader! Her er varmt og dejligt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sidder i Kbh – og det pisser ned 🙁 Glæder mig til Barcelona 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er dine ringe fra? Dem som sidder længst nede mod neglen?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pretty pants