Out & About I

Sponseret indlæg: KUN I DAG! Spar 25% på alle dufte hos Magasin

Photobucket

Light Blue fra Dolce & Gabbana, Absolue fra Prada, Fresh Laundry fra Clean, Rose fra Paul Smith, Balenciaga Paris fra Balenciaga, Escentric 03 fra Escentric Molecules, L’eau de Chloé fra Chloé, Stella fra Stella McCartney, For Her fra Narciso Rodriguez, Flowerbomb fra Viktor & Rolf    

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

I denne uge er der Super Bazaar i Magasin – og som dullegrejentusiast er det i den grad en begivenhed, jeg ser frem til 🙂 Hele ugen kan du eksempelvis spare 10% på alt kosmetik – inkl. mærker som Bobbi Brown og MAC. Tirsdag (og kun tirsdag) kan du spare 25% på alle dufte.

Og det er netop lækre dufte, dette indlæg fokuserer på, for kan man ikke altid bruge en ny duft til samlingen? Enten som backup for den man har, eller også er det en go’ mulighed for at prøve noget nyt 😉 Jeg ved godt, at der er lang tid til jul, men måske man skulle være ude i god tid og hamstre til søstre, mødre og veninder? Min søster er for eksempel helt vild med dufte fra Stella McCartney og Narciso Rodriguez, mens jeg ikke kan dufte til Light Blue uden at tænke på min veninde 🙂

Så skynd jer ind på Magasins hjemmeside, for tilbuddet gælder kun i dag 🙂 Har I en yndlingsduft, I kan anbefale?

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

2 kommentarer

 • Louise

  Gælder det også i den fysiske Magasin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Undskyld det sene svar, men det vil jeg mene det også gør, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out & About I