Home again!

Gi’ mig palmer

PhotobucketÆrmeløs skjorte fra H&M Conscious Collection, bukser fra H&M Conscious Collection, rosa skjorte med grønne palmer fra Ganni, shorts fra Vila, badedragt fra New Look, jeans fra Michael Michael Kors hos NAP, sweatshirt fra Vans hos Sneaker Politics, denimshorts fra River Island, lyseblå shorts fra 3.1 Phillip Lim hos MyTheresa, gule shorts fra Schumacher hos MyTheresa og sko fra Gina Tricot

Måske er det fordi, jeg de seneste to uger har været omgivet af palmer, eller måske er det fordi bl.a. Isabel Marant og Kenzo vist tropiske prints på deres SS13-catwalks – faktum er, at jeg har fået det tropiske træ på hjernen! Heldigvis byder den kommende H&M Conscious Collection på en masse godter i den boldgade, og så har danske Ganni begået en genistreg af et palmeprint, synes jeg. Jeg har allerede bestilt skjorten, men overvejer de matchende bukser og måske også en kjole…

Skoene faldt jeg allerede for, da jeg i vinter så dem til pressevisning. Mon ikke også de ryger med mig hjem, når de kommer i forretningerne om meget snart?

Hvilket print er I hooked på til den kommende forår/sommer-sæson?

6 kommentarer

 • Elsker sweatshirten fra vans.. Den er så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også MEGA hooked på palmer, og derfor er Ganni bukserne landet hjemme hos mig 🙂

  Skjorten er også SÅ laber, og jeg gad også godt have nogle sgorts og toppe og kjoler og… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Ahh, det er kun et par uger siden jeg brugte timer på at søge på ting med palme og eksotisk print – forelskede mig i alt for dyre ting..
  Hvor har du fundet bukserne fra H&M? Er vilde med dem, men kan ikke finde dem på hjemmesiden! Måske er man heldig at se dem i en af butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Bukserne er en del af H&M Conscious-kollektionen, der kommer i slutningen af marts 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home again!