Popcakes

Go shorty, it’s your birthday!

 photo cupcakes_1.jpg photo cupcakes_2.jpg photo cupcakes_3.jpgYay! I dag er det min fødselsdag 🙂 Hele 27 år bliver jeg! På mange måder har mit år som 26-årig været virkelig godt, så mere af det, tak 🙂 Det største, der skete, var nok, at jeg blev boligejer – meget voksent! Jeg håber, det bliver til mange voksne, men mindst lige så mange u-voksne begivenheder for mig som 27-årig 😉

På billederne ser I de cupcakes, som jeg tager med til mine kollegaer på arbejde. Jeg ville ønske, jeg havde lidt dagslys at gøre godt med, da jeg fotograferede dem, for jeg synes farverne, ser meget “hårde” ud på billederne. I virkeligheden er de lidt mere pastellede 😉 Opskriften kommer en anden god gang, for nu skal jeg fejres 🙂

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcakes