Dagens outfit: Hot pink og pastel

Strut skal der til

 photo skaterskirts.jpg1. River Island, 2. H&M, 3. Miss Selfridge, 4. Warehouse, 5. Topshop og 6. Too Good To Be Basic

Da jeg lavede indlægget om mig og nederdele, stod det ret hurtigt klart, at jeg er til de korte og stramme af slagsen. På det seneste er jeg dog mere og mere draget af dem med strut i: De oser af girliness og gør bare noget godt for ens figur 😉 Derfor har jeg planer om at shoppe lidt mere af den slags her til foråret, og her er seks, som er så fine, så fine: Perfekt i både mønster- og materialemiks!

Den fra H&M har en rigtig go’ pris, og så er nederdelen udstyret med lommer! Er der nogen af jer, der har erfaringer med den? Er den struttet eller slasket i virkeligheden? En lædernederdel i skater-stil er en ideel basisting, og der er den fra Too Good To Be Basic et perfekt bud – og så er jeg også svært draget af nederdelen fra Miss Selfridge, der er i pleather og med nitter. Elsker kontrasten mellem den sarte farve og den rå udsmykning.

Har du en fin strutnederdel, du vil dele?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Hot pink og pastel