(Gårs)Dagens outfit: Hey girl!

Pre-sale, please!

 photo pre-sale.jpgPrintet sæt fra InWear, cardigan fra Selected Femme, lædernederdel i sølv fra Selected Femme og lædernederdel med slids fra Selected Femme

Dengang jeg var ung *mimre, mimre*, begyndte sommerudsalget altså først engang i august, og jeg synes nærmest, at det begynder tidligere og tidligere for hvert år, der går! Det skal jeg jo ikke brokke mig over, for så kan man jo gøre sig nogle kup, som stadig passer til sæsonen – bestemt ikke dårligt 😉

I dag stod jeg ekstra tidligt op for at tage til VIP pre-sale i Selected Femme-butikken på Fisketorvet, der var tre for én – og tingene var i forvejen nedsat – så jeg gjorde mig nogle helt fordelagtige kup! Og det bliver kun ekstra bedre af, at det hele stadig ligger til fuld pris i webshoppen 😉

Da jeg så kom slæbende med min shoppingpose og tændte for computeren på arbejde, var der tikket en nyhedsmail ind om, at der var 50 procent på alt hos Inwear – så blev jeg jo nødt til at nuppe det printede sæt, jeg har sukket over, men har været for nærig til at give fuld pris for. Kan se på sitet, at det allerede er udsolgt! Hvis I også vil shoppe med 50 procent, skal I bruge koden SS13SALE, men den gælder kun i dag (torsdag den 13. juni 1213).

Oooog, jeg tror da også, at jeg lige må finde lidt tid til at ose rundt inde i byen snart 😉 Har I gjort jeg nogle gode udsalgskup endnu?

8 kommentarer

 • Cam

  Ved du hvornår vi andre kan shoppe selected med udslagspriser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det ved jeg desværre ikke, nej 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cam og Maria

   Jeg tillader mig lige at hoppe ind og svare her – udsalget starter på torsdag hos selected.dk 🙂

   Mange hilsner
   Lykke – SELECTED 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for svar, Lykke 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det lyder jo helt vildt:-)
  Hvordan kom du med til det? #detviljegnemligogsågerne#:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der var et opslag med det på min arbejdsplads, men man skal vi bare melde sig til deres kundeklub 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER sættet fra InWear! Glæder mig til at se det på dig 🙂
  For mig bliver der nok ingen udsalgsshopping denne gang, men sådan er det jo engang imellem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg glæder mig også til at modtage sættet og hoppe i det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Gårs)Dagens outfit: Hey girl!