Guide: Sådan maler du en træskammel neon orange

Sponseret indlæg: Favoritter fra Boozt.com + rabatkode

 photo boozt-favorites.jpg1. Kjole fra Inwear // 2. Skjorte fra Vero Moda // 3. Nederdel fra Soaked in Luxury // 4. Top fra Vila // 5. Nederdel fra Gestuz // 6. Trøje fra Saint Tropez // 7. Sweatshirt fra Only // 8. Bukser fra Sofie Schnoor // 9. Tee fra Vero Moda // 10. Peplum-bluse fra Inwear // 11. Clutch fra Selected Femme

[Sponseret indlæg]

Hvis I føler jeg lidt shoppelystne på sådan en højhellig søndag, kan jeg anbefale jer at kigge forbi Boozt.com, hvor der er et ustyrligt stort og lækkert udvalg af tøj for enhver smag og pengepung 🙂 Her får I mine favoritter, som kan bruges på kryds og tværs, og som fungerer med det, jeg allerede har – er det ikke dét, fornuftig shopping går ud på 😉

RABATKODE
Hvis I bruger rabatkoden bloggersdelight, får I 10 procent rabat. Rabatkoden gælder kun for ikke-nedsatte varer – og det er alle tingene i collagen 😉 – og gælder for ordrer over 300 kr. Koden gælder til og med tirsdag 25. juni.

Indlægget indeholder affiliate-links.

[Sponseret indlæg]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan maler du en træskammel neon orange