10 asiatiske retter - pt. II

Det sure med det søde

 photo kahler_lemon.jpg photo kahler_lemon-1.jpgJeg har længe savlet over Limone fra Kähler, og da jeg var med Rikke i Kählers Spisesalon i Tivoli i sidste uge, sendte jeg lange blikke efter den skulpturrelle citronpresser, og det blev der lagt mærke til 😉 Det viste sig så også, at en af de søde ansatte derinde har læst min blog, og hun kunne huske, at jeg elsker farver, og derfor var de så søde at forære mig den 🙂 Aldrig har det været en større fornøjelse at spice et glas vand op med lidt citron, lave dressing og servere mojitos 😉

Limone fås i fire fine farver lige HER.

2 kommentarer

 • Ann

  Aaaarrrhhh, løgn med løgn på, så skriv da hellere at indlægget er sponsoreret!
  Men fin er den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg markerer altid, når et indlæg er sponsoreret. Jeg har hverken fået penge for at skrive dette, og det har heller ikke været en betingelse, at jeg skulle skrive et indlæg, da jeg fik den.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 asiatiske retter - pt. II