Happy 4th July

(gårs)Dagens outfit: Red, white & blue

 photo outfit_040713_1.jpg photo outfit_040713_2.jpgKjole fra Soaked In Luxury (gave), sko fra H&M og ringe fra Accessorize. Neglelak er “Cream Peony” fra Appeal4

I går aftes fejrede jeg som nævnt 4th July, og i anledningen var jeg hoppet i denne fine kjole, som jeg har fået i sommergave af Soaked In Luxury – jeg har faktisk blogget om den HER – og den kan fås på udsalg nu, just sayin’ ;). Kjolen havde en lidt mærkelig længde på lille mig, så jeg satte et bælte i taljen, hvilket egentlig fungerede meget fint, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Indlægget indeholder et affiliate-link

6 kommentarer

 • Det fungerer da super fint med bæltet 🙂 og man må sige, kjolen var perfekt til 4th of July! Har din kæreste egentlig nogen “tilknytning” til USA siden I fejrer 4th of July og fancy Halloween? Eller det er for hyggens skyld?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Min kæreste er halvt amerikaner, hans far er fra USA, så det er på den led, at vi får alle de amerikanske højtider indover. Jeg frygter for den dag, vi skal holde jul sammen, for han får kalkun, og vi ved jo alle, at man skal have and OG flæskesteg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt 4 July outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy 4th July