Leo booties

Dagens outfit: Kødfarvet

 photo outfit_140813_1.jpg
Sweatshirt fra Moss Copenhagen, bukser fra Rützou (gave), sneakers fra Rebook, taske fra Gucci og ring fra Accessorize

Et meget grynet og halvmørkt billede af dagens outfit, men da jeg er kommet ret sent hjem, så er det, hvad det bliver til 😉 Jeg var meget lys pink/nude/rosa, og det var måske lige lyst nok til alle de kraftige regnskyl, vi har døjet med i København i dag. Efter arbejde trodsede jeg regnen og tog til Frederiksberg, hvor jeg spiste kage og indhentede det forsømte med hende her, og så cyklede jeg ind til Pilestræde og mødtes med min kæreste, der fik en øl med en ven.

Sweatshirten kan I se bedre HER, og jeg havde endda matchende negle til, da der på min ringfinger var lidt guldglimmer oven på en pastelpink neglelak. Det var nu ikke helt bevidst, da neglene er et levn fra bryllup i lørdag 😉

Nu vil jeg lige planlægge et indlæg til i morgen, og så er det ellers på hovedet i seng. Godnat, ladies 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo booties