Dagens outfit: Yellow & stripes

Marble-mania

 photo marmor.jpg1. Kjole fra 2ND DAY, 2. Top fra Mango, 3. T-shirt fra Balenciaga set hos Farfetch, 4. Top fra Bik Bok, 5. Nederdel fra 2ND DAY, 6. T-shirt fra Mango

Jeg elsker jo print i alle former og farver, og dette efterår og vinter må jeg på jagt efter noget fint marmor-print. Alexander Wang har kreeret nogle fine sager for Balenciaga med det karakteristiske print, men da budgettet ikke lige er til det, så byder 2ND DAY, Mango og Bik Bok heldigvis på billigere alternativer 🙂 Hvad siger I: Er marmor-print go eller no-go?

(billeder fra style.com og de respektive webshops)

4 kommentarer

 • Helt klart go! Kjolen fra 2ND DAY er bare toplækker. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg er mest til det marmor-print som minder lidt mere om noget tie-dye eller mild batik. Jeg er ret vild med nr. 6 fra Mango – den er SÅ flot! Men den minder også mere om nogle skyer. Kjolen fra 2ND Day, nr. 1, bliver lidt for marmor til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nok også derfor, jeg bliver tiltrukket af marmor-printet, for det minder om tie-dye, som jeg jo elsker 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Yellow & stripes