Dagens outfit: Pink Monday

Tips til Genève, tak!

 photo geneve-tips.jpgI september tager hr. kæreste og jeg et smut til Schweiz, fordi hans lillesøster skal giftes dernede, og så gør vi det til en lille ferie, nu når vi alligevel skal spendere på flybillet og tage fri til det 😉 Vi skal flyve til Genève og bo det meste af tiden i en landsby en halv times kørsel fra byen, så vi har tænkt os at leje en bil og udforske området i den lille uges tid, vi er der. Den sidste overnatning er dog helliget Genève, og derfor vil jeg gerne høre jer, om I har nogle gode tip til byen?

Hvad skal man se, hvor skal man spise – og ikke mindst: Hvor skal man shoppe? Nu er Genève så godt nok lige kåret til verdens dyreste by, og schweizerfrancen er ret stærk i forhold til euroen, så den helt store shoppetur bliver det nok ikke til. Men man ved jo aldrig 😉

Så kom glad med jeres bedste Genève-tips og -tricks, tak! 🙂

8 kommentarer

 • Signe

  Uuh, det er en god idé at kombinere bryllup med ferie 😀
  Jeg har desværre aldrig været i Genève, men hvis I gerne vil køre lidt, kan jeg klart anbefale jer at tage et smut til Annecy, der ligger syd for Genève (i Frankrig), og gå rundt ved Annecy-søen. Der er simpelthen SÅ smukt!!

  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Kunne godt være, man skulle tage et smut til Frankrig, når man alligevel er i området!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • evkol

  Jeg har for omkring 8-10 år siden været aupair i Geneve, har ikke været der siden, så der er en risiko for at nogle af mine tips er lidt forældede… Men nu får du dem alligevel…
  I skal helt sikkert gå en tur langs søen og havnen, man kan komme helt ud til det store springvand – jet d’eau, så skal i gå en tur i den gamle bydel og nyde stemningen. I kan komme op i kirketårnet på den store kirke midt i byen, derfra er en smuk udsigt over byen.
  En fin restaurant der er til at betale er “chez ma cuisine”, den ligger i den gamle bydel. Senere er “alhambar” et fint sted at få en drink eller 2.
  Shopping er primært i den centrale gå gade, jo tættere du kommer på søen fra gågaden, desto mere eksklusive blir butikkerne. Desuden husker jeg shoppingcentrerne Cubus og Manor, som ok steder at shoppe, de ligner lidt magasin…
  I skal også prøve en af geneves chokoladebutikker, de har de flotteste vindues udstillinger…
  Håber du kan bruge mine tips, god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tips! Genève er jo ikke lige den europæiske storby, man rejser til som det første, så jeg har brug for alle de tips, jeg kan få 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg er misundelig!

  Jeg har kun været i lufthavnen – men der er de vildeste shoppingmuligheder..Hvis man har råd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, lufthavn med vild shopping lyder lovende 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sushirestauranten Takumi tæt på Place Neuve har det lækreste sushi! Det kan også anbefales at gå en tur og peoplewatche på ‘nordsiden’ langs med søen hvor alle de overdådige luksushoteller ligger – her kan man bl.a. se biler med arabiske nummerplader, der er blevet fløjet ind (!) af rige oilesheiker 🙂
  Ellers har byen nærmest samtlige designerbutikker og på hovedstrøget ligger flere Primark-agtige butikker, hvor man kan gøre et billigt fund som alle andre ikke har.
  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink Monday