Last fall

It’s here

 photo asos-pinkcoat.jpgNu har jeg i umindelige tider skrevet indlæg op og indlæg ned om jagten på den pink frakke, og nu har jeg så lige klikket denne hjem fra ASOS. Den har det rette snit, og ser dejligt varm ud. Men nu må vi se, hvordan den er IRL – synes, det er lidt svært at shoppe frakke online!

10 kommentarer

 • OH MY! Den er jo så flot. Sad tidligere idag hos lægen og sukkede over Ganni’s fra sidste år i et gammelt Femina, og tænkte at det kunne jeg skyde en hvid pil efter – men måske ikke? Ej hvor er den smuk. Åh du frister gør du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den fra Ganni er også fin, men ja, nok lidt svær at få fat i nu… Så er den fra ASOS mere realistisk 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er den bare sej, selvom jeg ikke helt kan gennemskue, hvor “fluffy” den er i virkeligheden. Den ser nemlig lidt ulden ud på billedet, men alligevel ikke helt.. Har heller aldrig været god til frakker online. Det er ikke altid, at man lige kan se, hvordan den helt præcis kommer til at sidde i virkeligheden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er svært at gennemskue – så må se den ved selvsyn 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Ih, den er fin! Du må endelig poste IRL-billeder, når den ankommer.
  Jeg har egentlig aldrig været så vild med lyserød, men jeg synes alligevel, jeg mangler noget soft pink i skabet, så jeg leder på livet løs efter en pæn og fluffy lyserød cardigan lige for tiden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Skal nok poste IRL-billeder, når den kommer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu føler jeg mig virkelig som en lyseslukker, men den ville jeg ikke vælge som vinterfrakke. Der er kun en knap! Jeg håber i al fald ikke at du skal cykle i den. Generelt er engelske frakker ikke egnede til det danske vejr. England har altså ikke vores kuldegrader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, hos mig er det bestemt ikke praktikken, men æstetikken, der hersker 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig lækker jakke, desværre nåede jeg ikke at fat i den inden den nu er blevet usolgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hold øje med sitet, for det kan jo være, der kommer nogen retur 😉 Sådan har jeg tit fået fingre i udsolgte varer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last fall