Pink wall

(gårs)Dagens outfit: Silver & mint

 photo outfit_171013_1.jpg photo outfit_171013_2.jpgStrik fra Designers Remix, nederdel fra Selected Femme, støvler fra Mentor. Grøn ring fra Pilgrim og rhodineret ring fra Jane Kønig x Vilde Kaniner (gave). Neglelak er Cashmere Bathrobe fra Essie.

I går var jeg iført lædernederdel i sølv og mintgrøn angorastrik – elsker kontrasten mellem de to materialer og farver 🙂 Jeg må forresten på det varmeste anbefale neglelakken fra Essie: Det er en grå med små stykker sølvglimmer i – den er SÅ elegant og pæn. Den bliver klart en favorit på neglene her til vinter 😉 Har du en fin efterårs-/vinterfarve, du kan anbefale til neglene?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink wall