Basket case

Dagens outfit: Layering

 photo outfit_181113_1.jpg photo outfit_181113_2.jpgTurtleneck fra H&M, top fra H&M, cardigan fra Vila, nederdel fra T by Alexander Wang, støvler fra Bianco (gave), taske fra Becksöndergaard (gave) og pelshale fra Oh! by Kopenhagen Fur

Jeg kan slet ikke tro, at halvdelen af november er gået, og mit løfte til mig selv om at få købt alle julegaver inden december ser ud til ikke at holde vand. Overhovedet! Men altså, mon ikke jeg når det 😉

OG! Så vil jeg lige minde jer om at stemme i morgen – det er så uendeligt vigtigt! I kan læse mere om den sag HER 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basket case