Zip seam coat

Dagens outfit: Perfect layering piece

 photo outfit_071013_2.jpg photo outfit_071013_1.jpg photo outfit_071013_3.jpgTurtleneck fra H&M, strik fra Designers Remix, nederdel fra Bik Bok, støvler fra Mentor, taske fra Alexander Wang og ring fra Jane Kønig x Vilde Kaniner (gave)

Så fik jeg endelig fingrene i denne fine, stribede turtleneck fra H&M 🙂 Jeg så den, da jeg var i Geneve, men tænkte, at jeg lige så godt kunne købe den, når jeg var hjemme i Danmark. Jeg jagtede forgæves i 3-4 butikker, men nu ser det ud til, at de (heldigvis) har fået en ny sending hjem 🙂 Jeg elsker at mikse striber med andre prints og tænker, at denne trøje vil være perfekt til et lag på lag-look under strik, kjoler og andre toppe, hvor ærmer og krave kan titte frem.

>>> Jeg og andre bloggere sælger i november ud af vores klædeskabe, så husk at deltage i Shoppers Delight-konkurrencen lige HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zip seam coat